Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan rendelik ezeket?

Honnan rendelik ezeket?

Figyelt kérdés

Mostanság egyre többet látok aukciós vagy bármilyen hirdetős oldalon külföldről megrendelt dolgokat. A hirdetés képein (a konkrét eladó tárgy képe) van egy felirat, mégpedig: HIT, ezek a felirat minden tárgy fotójánál azonos (mármint az elhelyezkedés, stílus, minden) így gondolom, hogy ezeket egy helyről rendelhetik.

Esetleg ebay-en vannak ezek?

Én nem akarok ilyen viszonteladó lenni, csak szeretnék szétnézni miket lehet rendelni és mennyiért. Az sem biztos, hogy rendelnék, de ha rendelnék is csak saját célra.

Lehet kicsit hülye a kérdés! :)

2013. aug. 10. 01:48
 1/8 A kérdező kommentje:

ez a felirat*

(nem ezek, elírtam, elnézést!)

2013. aug. 10. 01:50
 2/8 anonim ***** válasza:
a felírattól függetlenül Kínából rendelik és felárral eladják, te is rendelheted onnan úgy olcsóbb
2013. aug. 10. 07:43
 3/8 pinkpancser ***** válasza:

Te megrendeled vaterán, kifizeted az árat és a postaköltséget, ha megvan a pénz akkor pedig az eladó megrendeli a címedre ebayról vagy valamelyik kínai webshopból.

Kis keresgéléssel akár féláron is megkaphatod ugyanezeket ha közvetítő nélkül rendeled. És a garanciális problémákat is könnyebb rendezni ha közvetlenül te rendeled.

2013. aug. 10. 08:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, bár ezekkel én is tisztában vagyok :)

Az érdekelt volna, hogy melyik kínai oldalról rendelik ezeket, hogy szétnézhessek a kínálatban.

Talán ebay?

2013. aug. 10. 11:49
 5/8 pinkpancser ***** válasza:
Ebay általában picivel drágább a jutalék miatt, de jobban bíznék benne mint a webshopokban.
2013. aug. 10. 12:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Végül is igen, de ha ebay-en is picivel drágább, akkor is bőven megéri az itthoni árakhoz képest.

Szerintetek a dealextreme.com mennyire megbízható? Bocs ha már volt ilyen kérdés!

2013. aug. 10. 22:15
 7/8 pinkpancser ***** válasza:
DX-ről régen sokat rendeltem, mert olcsók voltak, korrektek, és néha még ajándékot is küldtek. Aztán egy időben folyton késtek, meg utólag derült ki, hogy sincs raktáron ami kell, de azért csak visszafizették olyankor a lóvét. Mostanában keveset rendelek onnan, de megint nincs velük gondom, de már ebay néha olcsóbb, a BIC pedig szinte mindig.
2013. aug. 11. 08:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. aug. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!