Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon ezeket a képeket,...

Facebookon ezeket a képeket, hogy teszik fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet kicsit hülye kérdés, de nem nagyon szoktam facezni és ezért érdekelne a dolog. Szóval, ha van egy ember, mondjuk Rozi. És ha neki rámegyek a fényképeire, akkor ugye vannak olyan részek, hogy:

- képek, amelyeken Rozi szerepel

- Rozi fényképei

- Albumok

Nos engem a "Rozi fényképei" érdekelnének. Ebben a részben sok embernél látok különböző oldalakról fotókat, mint pl. a 9gag,aztadom, stb... És a kérdésem az lenne, hogy ide külön feltölik a fotókat(leszedik az oldalról és utána feltölik), vagy ha belájkolják, vagy megosztják a képet, akkor automatikusan felkerül?

Valaki le tudná írni, hogy működik ez az egész?

Légyszíves értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2013. aug. 7. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
feltölti
2013. aug. 7. 23:07
 2/4 Lajos54 ***** válasza:
Vannak olyan képek, amelyeket nem az érintett személy töltött fel, de mégis megjelenik nála is. Ezeket ismerősök rakták fel, és megjelölték rajt a nevezett személyt. Újabban ezt a megjelölést el is kell fogadni, csak akkor jelenik meg a nevezett személy képei között.
2013. aug. 8. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
igen #2, de őt egy adott ember fényképei érdekelnek ("Nos engem a "Rozi fényképei" érdekelnének."). És mint azt már elmondtam, azokat ő rakja fel.
2013. aug. 8. 12:11
 4/4 Lajos54 ***** válasza:

Persze, ez teljesen egyértelmű.

Csak azért írtam ezt a lehetőséget, mert ma már szinte alig van olyan, akinél ne lenne elérhető rakásra az ilyen is.

2013. aug. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!