Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok csatlakozni?

Miért nem tudok csatlakozni?

Figyelt kérdés
Van egy routerem egy gép csatlakozik rá kábellel + két lapi wifiről működik is rendesen de most ráakarok csatlakoztatni egy másik asztali gépet is de nem megy.az új gépen xp vannés nem tudok rá csatlakozni hiába állítgatom( háló kártya driver rendben van) mit tegyek?
2013. aug. 9. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Hanyas services pack van fent? Ha jól emlékszek csak a SP3 tudja kezelni a wpa titkosítást.

Állítsd át WEP titkosításra a routered, ha úgy működik akkor ez a probléma.

2013. aug. 12. 17:00
 2/10 A kérdező kommentje:
sp2 azt hiszem, és azt hogy kell beállítani?amúgy ha sp3-at teszek fel akkor megoldódhat a probléma?
2013. aug. 13. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel a frissítéssel mennie kell, de előfordulhat hogy az adapter sem támogatja a wpa2-t.

Milyen a routered és wifi vevőd (USB adapter,PCI kártya) pontos típusa?

2013. aug. 13. 11:42
 4/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy géppel lenne baj mert már régebben sikerült rajta megcsinálni a netet, csak most egy ideje hozzá sem volt nyúlva most összeraktam, újraraktam telepítgettem a drivereket és azt hittem hogy csak a beállításoknál kell valamit ügyködni, megpróbálom felrakni a frissítést.
2013. aug. 13. 13:28
 5/10 A kérdező kommentje:
megpórbáltam feltenni, de azt irta hogy nincs rá szükség mert újabb verziójú frisssítő csomag van gépe vagy ilyesmi :\
2013. aug. 13. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
H SP3 van fent, akkor a vevő egység nem kezeli. Állítsd át a routerben wep-re a titkosítást és működni fog, de ezt viszony könnyű feltörni.
2013. aug. 13. 13:57
 7/10 A kérdező kommentje:
sp2 van :) a wep-et h kell átállítani?
2013. aug. 13. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi a routered pontos típusa?
2013. aug. 13. 19:05
 9/10 A kérdező kommentje:

300M Wireless N Router

Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND :)

2013. aug. 13. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Bal oldalt wireless/wireless security, ott válaszd a WEP-t és állíts be jelszót.
2013. aug. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!