Nemrég vettem egy D-Link GO-RT-N150 típusú wifi routert, hogyan tudok csatlakozni a wifire laptopról?
Ugye megvettem ezt a routert összekötöm az internettel a laptopom látja is a wifit,de amikor rácsatlakozok akkor ott a kapcsolatnál kidobja azt a sárga háromszöget felkiáltójellel. Felmentem már a megadott IP cimre ahol vannak a beállítások de a jelszó cserénél nemjutottam tovább de ahogy néztem kell valami MAC címet is megadni ami miatt nemjó.
Laptopon jó a wifi hálózat mert haverom wifijére tudok csatlakozni. De viszont erre a wifire amit most vettem se a laptoppal se a telefonnal nemtudok csatlakozni
De azt tudod hogy működik egy link ugye? Ott van fent az a szép kék (ha rákattintasz, akkor lehet barna lesz utána).
Ha van PDF olvasó a gépeden, már olvashatod is magyarul.
Ha nincs PDF olvasód telepítesz egyet.
Igen ez is egy link volt.
Igen tudom, hogy működnek..
Azt nemtudom hogy miért nem tudok csatlakozni az internethez a routeren keresztül mert se wifin se kábelesen nem csatlakozik fel rá.
És amit küldtél leírást ahogy fellépek az IP-s dologra már alaptol ahogy látom a leírásban az 1. pont a 15.oldalonaz internet connection-nak a státusza ott connected nálam viszont not connect van
Akkor talán csatlakozni kéne vele nem?
ADSL, DIGI LAN Net: PPPoE
Kábelszolgáltatók: DHCP
Stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!