Hogy tudok csatlakozni wifire laptopról?
Figyelt kérdés
A gépen már beállítottam a routert,de laptopon nem találom,hogy tudnék nethez kapcsolódni..2011. szept. 12. 20:56
1/16 anonim válasza:
Kell hogy legyen a routerben olyan hogy wireless settings ott engedélyezed(enable) a wifit. Beállítasz neki egy nevet meg egy kódot és kész. Aztán bekapcsolod a wifit a laptopon és megtalálja neked a hálózatot..
2/16 A kérdező kommentje:
azt hiszem már engedélyeztem. de nem tudom hol lehet bekapcsolni wifit laptopon.
2011. szept. 12. 21:10
3/16 anonim válasza:
Előveszed a kézikönyvet és elolvasod. Általában billentyűkombinációval lehet: FN (gomb)és F3 vagy F8
4/16 anonim válasza:
Wifi drivert telepítetted gondolom.
6/16 anonim válasza:
Én kérdeztem sikerült-e! Elvileg jobb alsó sarokban magától kéne kidobnia a kis ikont és ajánlania a vezeték nélküli hálózatokat. Kis számítógépként. Ha nincs, akkor start/beállítások/hálózati kapcsolatok. Ott (is) kéne az ikont látnod. Milyen géped van? Hogy próbáltál eddig felmenni rá vezeték nélkülire ?
7/16 A kérdező kommentje:
nem én telepítettem a dolgokat laptopra,de úgy tudom lett driver téve rá..
nincs olyanom startlapon belül h beállítások és hálózati kapcsolatok.
a vezérlőpult,hálózat és internet,cstlakozás az internethez-nél próbálkoztam..de semmi..:s
2011. szept. 15. 17:37
8/16 anonim válasza:
Na akkor kezdjük elölről.
Eszközkezelőben van sárga felkiáltó jel hálózati kártya címen?
(Sajátgép/Tulajdonságok/Hardver/Eszk...)
9/16 A kérdező kommentje:
olyanom sincs h tulajdonságok :| kereső se találta egyiket se..hálózati kártyát se..
2011. szept. 15. 18:32
10/16 anonim válasza:
Én is csomót szenvedtem mostansag vele... Amúgy erre van a wifi adapter. Ez ugy néz ki, mint egy jóllakott pendrive:). Műszaki boltban lehet venni parezerert. Persze elobb meg kell nezned megy-e nélküle a wifire való csatlakozás. Biztosan fog! Ird le pontosan milyen opcioid vannak, miket tudsz a gépen csinálni ezügyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!