Hogy lehet csatlakozni laptopról wifire?
Figyelt kérdés
a hálózati kártyák menüpontban le volt tiltva a wifi.engedélyeztem.most már észleli a routert,megjelent a bal alsó sarokban.rákattintok a csatlakozásra,és ezt írja ki:
A windows nem tudott csatlakozni a következőhöz: ...
-Problémamegoldás
-További tudnivalók az internetes kapcsolódási problémákról
2011. szept. 17. 23:16
1/8 tamasoft válasza:
Újra kell indítani a routert áramtalanítással, és a laptopot is, utána jó lesz.
2/8 finalman válasza:
nekem is ilyen próblémám van nekem nem oldotta meg :S
3/8 tamasoft válasza:
Ha AMD-s laptopról van szó, előfordulhat, hogy előre be kell írni a jelszót a wifi windowsos jelszókezelőjében, és nem az értesítési területnél várni, hogy felbukkanjon a lehetőség.
4/8 A kérdező kommentje:
és hol találom ezt a windowsos jelszókezelőt?
2011. szept. 18. 20:36
5/8 tamasoft válasza:
Start menü - vezérlőpult - hálózati és megosztási központ - vezeték nélküli hálózatok kezelése - és ott.
6/8 A kérdező kommentje:
köszii.végre van net! :)
2011. szept. 19. 15:39
7/8 A kérdező kommentje:
újra kellett telepíteni az op. rendszert laptopon. a probléma ugyanaz. nem tudok wifire csatlakozni:s
2012. ápr. 1. 22:52
8/8 tamasoft válasza:
A megoldás ugyanaz pedig.
1. Újra kell indítani a routert áramtalanítással, és a laptopot is.
2. Start menü - vezérlőpult - hálózati és megosztási központ - vezeték nélküli hálózatok kezelése. És itt beállítani a jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!