Hol tudok interneten - vagy bárhol máshol - horogkeresztes zászlót vásárolni? Nyílván nem eredetit, mert annak az eszmei értéke felbecsülhetetlen. Az esetleges válaszokat köszönöm.
A választ köszönöm,
a másiknak meg : De, ez b*szogatásként volt tőled, de már látom te csökkent értelmű vagy.Vajon mit jelenthet az "eredeti". Talán azt, hogy még anno a náci Németországban - vagy annak szövetségesénél - gyártották, és nem a mai piacokon található - ne adj Isten - kínai termékek.
Minden jót! D.
Az újabb értelmiség.
Rajtam kívül senki nem jár egyetemre, vagy mi van itt?
Figyelj! Szerinted a seggedet szétrúgó rendőrt vagy cigányt érdekelni fogja hogy made in China vagy made in EU van ráírva a zászlódra? Ha ilyen okos egyetemista vagy (lol...) akkor annyi eszed sincs, hogy nyomtatnak bármit bármire megfelelő helyen?
Második vagyok amúgy, aki szerinted baszogat. Erősen Jobbikos, ha éppen tudni szeretnéd. DE. Pont az ilyen idióta f.szkalapok miatt, mint te is vagy, tudják a Jobbikra a szélsőséges, fasiszta jelzőt ráhúzni. Ne haragudj, de te például erősen megérdemled, hogy egy megvadult cigánycsorda lenyelesse veled a zászlódat és kihúzza a seggeden. És bár az elveimmel ellentétes, de a "liberálisoknak" kifejezetten jó érv vagy az abortusz mellett.
Az okosabbik válaszolónak:
eredeti horogkeresztes zászló = olyan horogkeresztes zászló amit Németországban gyártottak az Hitler uralkodása alatt (amúgy ilyent nem igen találni)
sajnos nem tudom hogy hol lehet szerezni nekem is már régota kéne..
amugy piacokat nézél meg ott vettem Wehrmacht,Luftwaffe kitüntetést meg Birodalmi márkát....
érdemes piacokon körbenézni...
Sikerült találnod? Ha igen, akkor fáradnál annyit hogy adsz egy címet ahonnan esetleg rendelted, vagy vetted?
Ui.: Szent A Győzelem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!