Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Horogkeresztes tetoválást...

Horogkeresztes tetoválást büntetik?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor azt is, aki csinálta?
2010. júl. 26. 17:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Azt mondod, hogy csak elrettentő példaként varrattad fel, és mélyen leborulsz a hatszázezermilliárd zsidó áldozat előtt akit Lucifer Hitler ölt meg (saját kezűleg), és akkor nem.
2010. júl. 26. 17:45
 2/28 anonim válasza:
65%
Sztem büntetik azt is aki csinálta és azt is aki hordja.A ''megengedett'' náci jelet azt nem tudom,azt még lehet,hogy engedik.De egyébként minek neked náci tetó?Minden ép eszű ember aki meglát rögtön máshogy néz rád(ha látható helyen van).Én mondjuk inkább nem kockáztatnám meg.Ha megcsináltatod akkor gondolj arra,hogy ezentúl úgy kell élned,hogy anyukád erre fog gondolni:nácit neveltem.
2010. júl. 26. 17:49
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

A törvény szerint tilos önkényuralmi jelkép terjesztése, nyilvánosság előtti használata, közszemlére tétele.

Ezek alapján magát a tetoválást nem büntetik, de ha utcán, uszodában, bármilyen nyilvános helyen olyan ruházatban mész ki, hogy látszódjon a tetkó, az már büntetendő.

Aki csinálja, azt nem tudom. Én el tudom képzelni, hogy ez beleeshet a terjesztése kategóriába, de nem vagyok jogász.

2010. júl. 26. 18:22
 4/28 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy akarok ilyen tetoválást csináltatni. Egy filmben láttam egy szereplőn, és arról jutott eszembe.

Ha már az épeszű (mivel egybe kell írni) embereknél tartunk, akkor illene tudni, hogy az igazi neve szvasztika, és nem feltétlenül az NSDAP-hoz kell kötni.

[link]

2010. júl. 26. 18:54
 5/28 A kérdező kommentje:
És melyik a "megengedett náci jel" ?
2010. júl. 26. 19:02
 6/28 anonim válasza:

[link]

Baloldalt fenn a fehér négyzetben 4 kicsi fekete.

2010. júl. 26. 21:14
 7/28 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz, ami a függőlegesen írt terror szöveg fölött van? Mert az egy nyilaskereszt, és az is tiltva van Magyarországon.
2010. júl. 26. 22:22
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
És ha valaki úgy születik hogy horogkereszt alakú folt van rajta?
2010. júl. 26. 23:06
 9/28 anonim ***** válasza:
79%

tegnap 23:06

Az nem tilos, ahogy a vörös színű, ötágú tengeri csillagok sincsenek betiltva.

2010. júl. 27. 00:47
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
önkényuralmi jel a vörös-csillag és a sarló-kalapács is és mégis a 25 kilós pankok egyfolytában látható helyen hordják. Pedig azt is büntetni kéne.
2010. júl. 27. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!