Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Horogkeresztes tetoválást...

Horogkeresztes tetoválást büntetik?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor azt is, aki csinálta?
2010. júl. 26. 17:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%

Én hülyeségnek tartom bármilyen szimbólum betiltását.

A szvasztikának (horogkereszt), keleten vallási és kulturális jelentősége van... ott senki nem gondol elsőként a megölt zsidókra.

Ugyanígy a vörös csillaggal - azért, mert valakinek az negatív dolgot jelent, nekem is azt kell, hogy jelentsen?

Talán nem minden dolgot egyféleképp kellene tanítani, hanem több szemszögből.

2010. júl. 27. 14:21
 12/28 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy a szvasztika egy zsinagógában is kinnvan. (Amit belinkelkeltem Wikipedia-cikket, abban írják)
2010. júl. 27. 17:51
 13/28 anonim válasza:
89%
Már elnézést, de miért is sajnáljuk a zsidókat ennyire? Ők irányítják az egész országunkat, manipulálják a médiát, cenzúrázzák azt, ami nekik nem tetszik, vagy csak azt engedik meg közöltetni, amit velünk akarnak elhitetni, birtokba akarják venni ezt a megmaradt kis részt is Magyarországból! Hitler bácsi talán tudott valamit és ezért cselekedett így! Úgyhogy én nem tiltanám be a jelképet, talán még azt is ki merném jelenteni, hogy "Lucifer Hitler" haver...
2010. júl. 29. 19:04
 14/28 anonim ***** válasza:
9%
Igazad va, téged jobban sajnállak, amiért megragadja a fantáziád egy ilyen összeesküvés-elmélet, é utána gondolkodás nélkül hóbortoddá teszed, majd ezután ítéled meg a világot.
2010. júl. 29. 19:56
 15/28 anonim ***** válasza:
58%

"Én hülyeségnek tartom bármilyen szimbólum betiltását.

A szvasztikának (horogkereszt), keleten vallási és kulturális jelentősége van..."

Pont ez az. Azért mert vmi egy szűk népcsoportnak nem tetszik attól még miért kell betiltani? Egy kisebbségi népréteg érdekei miért fontosabbak, mint a többségé? Ráadásul ez alapján az álságos "fordított közösség" beli gondolkodásmód alapján tiltották be a gárdát is. "Bizonyos kisebbség érdekeit sérti félelmet kelt bennük" szól a magyarázat. Ez alapján a gondolatmenet alapján lassan eljuthatunk oda, hogy a börtöntöltelékeket, sorozatgyilkosokat is rehabilitálhatjuk, hiszen ők is egy "kisebbségi csoport" akinek az érdekei a többségi társadalommal ellentétesek. A fogvatartásuk sérti az ő érdekeiket. Engedjük ki őket hadd gyilkolásszanak csak.

2010. júl. 29. 19:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

19:56

"amiért megragadja a fantáziád egy ilyen összeesküvés-elmélet, é utána gondolkodás nélkül hóbortoddá teszed, majd ezután ítéled meg a világot."

Ez már nem elmélet, hanem gyakorlat. Nézzél már szét egy kicsit a világban! Mi mással tudod magyarázni, hogy gyakorlatilag minden a zsidókról, kisebbségekről szól? És hogy ennyire tűzzel-vassal irtják a nacionalizmust ami szintén csak a hazátlan kisebbségi népekre káros.

2010. júl. 29. 20:04
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak egy kisebbséget sért, ami ráadásul az európai kultúráknak ezer év óta szerves része. Ez alatt a szimbólum alatt embereket ezreit hurcoltak el és ölték meg pusztán származási alapon, központosított, állami szinten. De ha szerinted ez teljesen normális, akkor vedd a hozzászólásomat tárgytalannak.
2010. júl. 29. 20:07
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akartok "antiszemiták" lenni, akkor SOHA ne gondolkozzatok!
2010. júl. 29. 20:28
 19/28 A kérdező kommentje:

Jó látni, ahogy egymásnak feszül a jobboldali és a liberális vélemény, ami nem is lenne baj, ha nem egy olyan kérdésnél írkálnátok, ami NEM erre vonatkozik. Menjél politikai vitafórumra, aztán ott mondjad!

Amúgy meg szerintem a Lucifer Hitlert szarkasztikus értelemben írta az első válaszoló.

2010. júl. 29. 21:47
 20/28 anonim ***** válasza:

Menj ki keletre, ott tutira nem büntetik

[link]

2010. júl. 29. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!