Mire jó az, hogy kamu lájkokat gyűjtenek egyesek a Facebook oldalukra?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen lájk gyűjtő weboldalak, ahol a Facebook oldalak lájkját lehet növelni. Azok az emberek, akik ezekkel az eszközökkel növelik meg az oldaluk lájk számát, azok miért csinálják ezt? Mire jó ez? Mitől lesz ettől népszerűbb az oldaluk? Mitől lesz nekik ettől jobb? Mi a céljuk ezzel?2013. aug. 3. 14:15
1/3 anonim válasza:
Én ugyan ezt megkérdezném a nem kamu like-ra is...
2/3 anonim válasza:
Mert idővel jönnek rá, hogy kamu oldalt lájkoltak, de már nincs türelmük ki lájkolozni.:P
Engemet sem izgat, ha rá jövök hogy kamu oldalt lájkoltam.
Hagyom a fenébe és kész.
Amúgy is ki fogja neked meghálálni, hogy lájkoltad vagy nem?:P Még a halál sem.
Az egész Face egy önbizalom hiánnyal teli emberekről szól.
Én egy héten csak egyszer nézek be oda 5 percre sem.
3/3 anonim válasza:
Ebben a játékban nem a like mennyisége a lényeg, bár elég sokan fizetnek érte reklámpénzt, mert az oldal látogatási gyakoriságát vélik ezzel mérni. Ez a része üzlet, és az ő bajuk, ha fals információból következtetnek. A Facérbuki is jellemző, akiknek ez a szórakozás. Ám nagyon sok értékes információ, kép, zene és más jön elő, amiket nem kell a keresőben keresni, hanem felkínálják mások. Jó mintavételi lehetőség arra, hogy az embereket általában, és aznap mi érdekli. Tehát, mint mindennek, ennek is vannak árnyoldalai, de nálam többségben van az előnyös rész. Most például ezt a blokkot küldték nekem, és nagyon jó: https://www.youtube.com/watch?v=MMmljYkdr-w&list=RD02GL_8eXa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!