Milyen következménnyel járhat, ha valaki egy kamu facebook profilról ráír egy srácra, azzal a céllal, hogy a srác rányomul a kamu csajra, majd a beszélgetést lementve szintén egy kamu facebookról elküldi a srác barátnőjének?
Ennek semmi köze az internethez. Ez morális kérdés.
Miért akarsz belerondítani egy kapcsolatba? (Jó, nem érdekel, csak felmerült.)
Következmény:
Hát ha a srác ismerősöd, és rájön hogy ki volt (pl. a stílusodból, vagy lebuksz valami apróságon), akkor gyűlölni fog.
Egyébként szerinted a csaj beveszi, ha egy random idegen ír neki egy párbeszédet, hogy az tényleg valós? Mivel igazolnád? (Ez sem érdekel, csak gondold végig.)
#1 vagyok, azért kiegészítem.
Szankció: nem. Ki szankcionálna és milyen alapon? Senki...
A két szerencsétlen, akit összeugrasztasz, ki tud-e téged nyomozni: szerintem nem.
Nem tudtam, hogy ez milyen kategóriába illene...
Nem párbeszéd lementéséről van szó, hanem a beszélgetés képének lementéséről van szó... Amúgy az eset már megtörtént, és nem én csináltam meg, hanem egy ismerősöm, aki csak a csajt ismeri... És szeretne összejönni a csajjal, és ezzel akarja kiiktatni a pasit a képből
Csak egy dolgot utálok jobban a szánalmas szappanoperáknál: Ha meg is történnek...
Ja, a kérdésre is kéne némi válasz: Törvénysértő, de kb. a kutya se foglalkozik vele. (hadd ne keressem ki, hogy melyik passzust sérti)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!