Mit lehet kezdeni egy kamu facebook oldallal?
Konkrétan a Nyerő Tippek Sportfogadáshoz oldalról van szó.
Az előző admin beszedte a VIP tagság árát (nem tőlem, nem vagyok hülye, sejtettem, h kamu, és amúgy sem fizetek tippekért) és lelépett a pénzzel.
Most átvette valaki az oldalt és veri a mellét, hogy majd ő csinálja tovább.. Persze már kiírta, ha üzenetben lehet jelentkezni VIP-nek.. persze sokan írtak, hogy először bizonyítson, én is írtam egy hsz-t, h remélem nem törli ki, ha a tagság árát feszegetem... Nem csak hogy kitörölte az össze hozzászólást, hanem tiltott is engem, meg még ki tudja hány embert... szóval ha bármilyen negatív dolgot ír valaki, azonnal kitörli.. A facebook jelentésen kívül (ami sztem csak akkor működik, ha sokan jelentik) van még valami megoldás, hogy legalább a többi embert lehessen értesíteni, akik kedvelik az oldalt, hogy ne dőljenek be?
Szóval mit lehet csinálni egy kamu oldallal, ahol letiltottak mindenféle hozzászólási lehetőséget?
Igen, tudom, ezért kérdeztem, hogy van-e valami megoldás...
Amúgy azzal az 1 darabbal remélem nem arra célzol, hogy csak nekem nem teszik valami és ki akarok velük szúrni...
De mindegy, ne is válaszolj, hagyom az egészet... az emberek menthetetlenek... ha valaki bedől ennek ismét meg is érdemli..csak segíteni akartam... az a csicska meg majd küzdhet a lelkiismeretével, ha van neki egyáltalán olyan... bár én mindig abba bízok, hogy a halálos ágyukon felüti a fejét a lelkiismeretük és a félelembe meg a bűntudatba fognak végül belehalni úgy hogy közbe zokognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!