Miért jelenik meg hibásan a Facebook főoldala?
Figyelt kérdés
Hiba: [link]
Próbálkozások: felraktam a Java-t, frissítettem az adobe flash playert, töröltem a nyomkövető sütiket és semmilyen bővitmény (pl. adBlock) nincs feltelepítve. (CHROME)
Ugyanez a hiba Firefoxon és Exploleren is jelen van, és csak a facebooknál csinálja, más oldallal semmi baj.
Azt mondanám, hogy a Facebook saját hibája, de nem, mert van egy másik számítógépem, ahol semmi baja a facebooknak.
Valami ötlet?
23/F
2013. júl. 31. 11:45
1/5 Gábor_79 válasza:
Az okát nem tudom, de én is jártam már így amikor törölgettem a böngésző cache mappáját. A megoldási javaslat az, hogy töröld a cookie-kat.(működik) Nem kell az összeset, csak a facebook kezdetűeket. A chrome-os elérését nem ismerem, de a keresőd megmondja, ha beírod 'cookiek törlése chrome'.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem működik már próbáltam.
2013. júl. 31. 12:51
3/5 Gábor_79 válasza:
Utólag végigolvastam a kérdésed. Nem csak a nyomkövető cookiekra gondoltam, hanem az összesre. Működnie kell. Mondjuk az előzményeket is töröld és ne használd az automatikus adatkitöltést a címsávban sem. A webböngésző újraindítása után működött nálam.
4/5 A kérdező kommentje:
- kitöröltem mindent a chrome/beállítások/előzmények-ből
- az egész chrome-ot letöröltem és újraraktam, és az sem segített
2013. júl. 31. 13:26
5/5 anonim válasza:
Kizárólag inkognitó módban megyek fel a Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!