Lizi44 kérdése:
Miért történik ez"Ez az üzenet már nem érhető el, mert sértőnek vagy levélszemétként jelölték meg" amikor facebookon üzenetet akarok küldeni. Nem jelöltem be senkit nem csináltam olyat ami miatt letilthattak volna hiszen nem is használtam a fiókomat?
Figyelt kérdés
Ha üzenetet szeretnék küldeni vagy megszeretnék osztani valamit ezt hozza ki:
A megosztani kívánt tartalom olyan hivatkozást tartalmaz, ami kéretlen tartalom vagy veszélyesség miatt le lett tiltva:
92.249.231.74
További információkért látogasd meg a Súgóközpontot.
Ha szerinted csak tévedésből látod ezt, kérjük, tudasd velünk
Segítség! Mások üzeneteit bár megkapom de nem engedélyezi hogy elolvassam! Köszönöm a segítségeket előre is!
2013. júl. 30. 22:48
1/6 anonim válasza:
Valaki belépett a te kódoddal (email-cím, jelszó) és mindenféle sértő dolgokat írt. Ha esetleg netkávézóban mentél fel a Face-ra és a böngésző úgy volt beállítva, hogy megjegyezze a belépést, ne csodálkozz. Aki ilyen helyen netezik, az gondoskodjon a böngészési adatok törléséről is. Írjál nekik, aztán változtasd meg a jelszót.
2/6 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy semmilyen net-kávézóban illetve nyílvános helyen nem léptem fel a facebookomra! Sőt a párom facebookját 3 hónapja nem is használtuk és neki is ugyan ezeket a problémákat hozza fel!
2013. júl. 30. 23:42
3/6 anonim válasza:
Nekem kb. 2 napja ugyan ez történik... Esetleg történt nálatok valamilyen változás, vagy egy újat kell csinálnom?
Kérlek segítsetek nagyon zavaró!!!
4/6 anonim válasza:
Bekaptál egy vírust, amit a face már letiltott.
Futtasd le az ingyenes avast! vírusirtót, általában megoldja a problémát.
5/6 anonim válasza:
már 2-őt is lefutattam de semmi változás, de közben rájöttem hogy az IP címemre szállt rá mert a többi gépről sem lehet írni, de a telefonomról 3G-vel viszont működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!