A facebook-on hogyan lehet végleg eltüntetni a kit ismerhetek oszlopot?
Figyelt kérdés
Meg a javasolt csoportokat. Firefox alatt és XP rendszeren.
Valamilyen HTML kód szerkesztővel megoldható?
Mert van az elem vizsgálata, ha jobb egérrel klikkelek, és ott eltünteti ezeket. De, következő facebook frissítésnél visszaadja ugyanúgy.
2013. júl. 30. 23:43
1/6 A kérdező kommentje:
Elem vizsgálatánál van a: </div stb... de ezeket nem tudom elmenteni.
2013. júl. 30. 23:45
2/6 anonim válasza:
Esetleg írhatsz rá egy greasemonkey scriptet a böngészőbe, ami a facebook betöltésekor kidobja belőle az adott HTML teget.
(De ugye ez csak a saját böngésződben tünteti el, ahogy az elem vizsgálatával piszkáló dolog is.)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. júl. 30. 23:48
4/6 anonim válasza:
Még egyszerűbb az Adblock Plus-hoz (amit normális esetben eleve használsz) felrakni az Element Hiding Helpert, és azzal gyakorlatilag bármit eltüntethetsz bármilyen oldalról. (Egyébként a GYK-t is jól helyre lehet pofozni vele.)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. júl. 31. 00:07
6/6 anonim válasza:
Az AdBlock Plus valóban tudja ezt, én is most próbáltam ki. Engem az "ajánlott oldalak" is nagyon zavart, azt is eltüntette. Üdv! Erzsi60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!