Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudna segíteni valaki beállíta...

Tudna segíteni valaki beállítani a 'hiper'netemet?

Figyelt kérdés

Tegnap vásároltam egy Telenos hipernet mediumos csomagot,(ami minden csak nem hiper) és annyira lassú, hogy ezt a kérdést is a butított T-mobilos telefonnetemmel írom meg, jobb eredménnyel :D

Amit tudok a készülékről, h Huawei E3276 tipusú, és a kis led lámpája zölden világít, ami állitólag nem jó szín. Próbáltam a szolgáltató által létrehozott programban megváltoztatni a 'hálózati beállításokat', de minden szürkitve van.

Aki esetleg ért hozzá segítene nekem?

Előre is köszönöm :)

24/L

2013. júl. 21. 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
eszközök-beállítások-hálózat-és ott állísd át "csak wcdma"-ra. amennyiben van nálatok lefedettség működni fog,
2013. júl. 21. 07:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, de abban a menüpontban (is) minden szürke, nem lehet benne állítani semmit. :(

A honlapjuk szerint lefedettségnek is kellene lenni...

2013. júl. 21. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
először bontsd a kapcsolatot utána állítsd át.
2013. júl. 21. 07:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, így már sokkal jobb! Már csak a gyenge jellel van probléma... -.-
2013. júl. 21. 07:44
 5/8 anonim ***** válasza:
erre már csak azt tudom tanácsolni hogy a pc minél közelebb legyen az ablakhoz..a modemet meg egy usb hosszabbító segitségével rakd ki az ablakba.:)
2013. júl. 21. 07:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm még egyszer a segítséget. Nélküled nem ment volna! :)
2013. júl. 21. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
amugy mennyire gyenge a jel?én anno 20-40%-os jelerősséggel simán elneteztem.
2013. júl. 21. 07:49
 8/8 A kérdező kommentje:
az 5ösből 1esen megy.
2013. júl. 21. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!