Titeket érdekelne egy ilyen youtube csatorna?
Figyelt kérdés
Teszteket csinálnék telefonokról,fülesekről,bemutatnék játékokat,néha vlogot is csinálnék,de lennének gameplayek is.szerintetek?2013. júl. 16. 11:12
1/7 anonim válasza:
Ha tudnál minőségi teszteket csinálni telefonokról, akkor már megéri. A játék, vlog, gameplay meg senkinek se kell, abból már van millió.
G.
2/7 anonim válasza:
engem igen feltéve ha minőségi lenne. az van, hogy bár sok az ilyen csatorna sajnos a többség vagy évente 1 videót rak fel, vagy egy 12 éves beszélni nem tudó kissrác próbál meg valami nagyon vicceset mondani. ilyen témában minőségi csatorna talán ha 3 van youtubeon. szóval ja én vevő lennék rá az egész a tálalás és a minőség függvénye.
3/7 anonim válasza:
ja igen, és játék bemutató az érdekel, ahol mondjuk 10 percben mindig valami játékot mutatsz be, mi a lényege, hogyan néz ki, spoiler nélkül az alapszitu, mit kell róla tudni, de pl egy végigjátszás vagy gameplay már baromira elcsépelt lenne. oylasmikre gondolok mint pl a pcguru bemutatók, vagy a gameteve csatorna, azok ezt egész jól csinálják.
4/7 A kérdező kommentje:
am itt a csatornám 1 hete kezdtem,szoval csak 1 videóm van.: https://www.youtube.com/GameForHun
2013. júl. 16. 11:24
5/7 anonim válasza:
Az impedancia mértékegysége kiejtve nem "óháem", hanem "óm".
6/7 anonim válasza:
#2 #3 vagyok :D pont most írtam privit, szóval publikusan is: jó lesz ez, csak ne add fel :) Illetve mondom szerintem gameplayek senkit se érdekelnek, viszont játékbemutatók és tesztek annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!