Az október 1-én induló RTL 2 csatorna, ugyanúgy országos, ingyenesen is fogható csatorna lesz, mint az anyacsatorna az RTL Klub? Több műsor miatt is érdekelne!
Tisztelt kérdező! Azt hiszem kevered a fogalmakat. :)
Az "ingyenes" alatt feltételezem olyan csatornákat értesz, amelyekre a szolgáltatód által "árult" valamely csomagban ELŐFIZETSZ! A kérdés tehát így hangozna jól, mondjuk az én esetemben: Nekem a Diginél van előfizetésem az alap csomagra. Elérhető lesz-e ebben a csomagban vajon az RTL 2 csatorna? Vagy netán olyan "különfizetős" lesz, mint a HBO és társai?
Azért találtam ide, mert épp erre kerestem a választ a neten... :)
De mielőtt a másikat lehurrogjuk azt mondván, hogy hülyeségeket beszél, előtte nem árt gondolkodni kicsit, mert lehet, hogy mi magunk beszélünk hülyeségeket. ;)
Minden jót!
Pl.: www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok__3500588-az-rtl-2-ingyenes
(Előző vagyok)
Az rtl2 kevesebb háztartásban elérhető.
Kezdjük ott hogy az RTL KLUB-ot 15 évvel ezelőtt kereskedelmi csatornaként hozta létre, vagyis a bevétel egyrészét az államnak kell adnia, cserébe ven műsorszórási engedélyük stb.
De viszont az rtl2-őt nem az állam pályázatán hozta létre, így viszont elérhető lesz az rgész országban de csak a nagyobb csomagokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!