Érdekelne egy YouTube kutyanevelési és kutyatanítási magyar csatorna?
Úgy gondoltam, hogy kutyatrükköket mutatnék be nagytestű kutyával és kistestűvel is, de ritka esetekben lenne nagytestűvel. Szépen fokozatosan lenne vezetve a csatorna. A neveléstől a tanításig. pluszba még pszichológiai tanácsokat is tudnék adni ill. tudnék olyan eseteket mutatni amiket, hogy kellene korrigálni. :) Természetesen lenne olyan videó is amiben bemutatnánk egy kutya normális napját vagy a kutyafürdetést vagy egyéb eseteket. :) Minden ami kutya. Szerinted jó ötlet ?
Ha igen, akkor megvárjátok a jó időt ? vagy msn-en vagy egyéb oldalon segítsek ? Híres tudok lenni ebből, hogy több embernek is tudnék segíteni ingyen ?
Válaszotokat köszönöm! :)
Az utolsó hozzászóláson jót nevettem :D
Am nem rossz ötlet.Rakj fel pár videót és kiderül mit szól hozzá a nép.
Ha híred tudnál lenni akkor már az elnnél x)
Amíg nem vagy olya nszinten mint Vámosi-Nagy Nóra addig hanyagold az ész osztást mega vidiket vagy kérj tőle tippeket akár névtelenűl emailben :D
Lesz itt kutyás csatorna bőven:))
Amit idáig olvastam errefelé, az akkor már 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!