Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölti be az ask....

Miért nem tölti be az ask. Fm-et? (LENT TÖBB INFO)

Figyelt kérdés
2 telefonon ,számitógépemen is probáltam ask.fmre menni de nem töli be ezt az oldalt de csak ezt,miért van ez? Másokat megkérdeztem és nekik müködik.

2013. júl. 10. 22:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
Valaki nem irná le egyszerűbben? nekem se töölti be most
2013. aug. 12. 21:40
 12/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Van erre egy 90%-osan működő megoldás!

Kapcsold ki a géped,+ az elosztót is nyomd ki,hogy ne kapjon áramot a gép/net sehonnan!(5 percet várj)

Visszakapcsolod a gépet,restartol a net...és láss csodát működik az ask.fm! :) (10% esély van rá,hogy ez se oldja meg)

2013. aug. 18. 23:36
 13/15 Szasza014 válasza:

Töltsd le az Opera 10.63-as verzióját és a bal alsó sarokban ott van az Opera-Turbo...Kapcsold be,

Ha megvan most kellene induljon az ask. :)

Nekem ez bevált :D Sok sikert!

2013. szept. 8. 16:23
 14/15 Dreax válasza:
w7 alatt szarakodik csak, nekem w7-en nem tölt be csak éjfél után, viszont linuxal simán betölt a nap minden percében..
2013. okt. 15. 13:35
 15/15 anonim válasza:
Proxy oldalról próbáltál már fellépni az oldalra? Nekem, ez bejött: www.proxoin.com
2013. okt. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!