Miért nem tölti be az ask. Fm-et? (LENT TÖBB INFO)
Figyelt kérdés
2 telefonon ,számitógépemen is probáltam ask.fmre menni de nem töli be ezt az oldalt de csak ezt,miért van ez? Másokat megkérdeztem és nekik müködik.2013. júl. 10. 22:43
3/15 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam,köszi:)
2013. júl. 11. 00:22
4/15 anonim válasza:
régen az én weboldalam is volt egy tárhelyen ahol éjfél körül nem lehetett elérni az oldalt
5/15 A kérdező kommentje:
már 1-2 napja nem müködik:S
2013. júl. 11. 00:46
6/15 anonim válasza:
Nekem se működik se tegnap se ma nem tudtam még felmenni. Ha valaki talál rá megoldást akkor kérem írjon.
7/15 A kérdező kommentje:
de hogy van az hogy par embernel betolti masikaknal nem? ha asknal szar valami akk senkinel se toltene be nem?
2013. júl. 11. 12:15
8/15 anonim válasza:
Én sem értem, hogy-hogy lehet ez. :(
9/15 anonim válasza:
Ez egyszerű, menjetek be a C:/Windows/System32/drivers/etc és a hosts fájlt töröljétek ki, vagy nevezzétek át hosts.old-ra. Ezután töltsétek le az eredeti hosts file-t valamelyik oldalról, pl: ( írjatok rám, ha kell a link, mert nem engedi megjeleníteni itt ), majd miután letöltöttétek másoljátok bele a felül leírt mappába :) És kész
10/15 anonim válasza:
érdekes mert nekem se tölti be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!