Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölti be a freemail...

Miért nem tölti be a freemail a mapámat?

Figyelt kérdés
Ez az üzenet jelenik meg két E- mail címemnêl, hogy:A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! (#02456)[újra] | [vissza a beérkező levelek listájára] | [kilépés]
2013. júl. 6. 05:26
 1/9 Turismo ***** válasza:
Szinte mindenkinek most ez a problémája, valószínűleg karbantartás lehet a szerveren! Várj türelemmel, amíg elhárítják a hibát!!
2013. júl. 6. 06:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne rohogtess...............

FREEMAIL.HU??????

Minimum iranyitsd at a beerkezo leveleket valahova mashova.

yahoo, gmail, vagy barmi mas.

2013. júl. 6. 06:10
 3/9 anonim válasza:
Nekem is ez van, már két napja nem tudok belépni.Jó lenne ha már megoldanák azt a problémát.
2013. júl. 6. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Komolyan nagyon marha vagyok, hogy még mindig ennél a csicska freemail-nél van a legfontosabb e-mail fiókom...
2013. júl. 6. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Már nem tudom, hogy hány éve használNÁM először ezt a retek freemail -t mert valahova regeltem ahol muszáj volt 1 új e-mail t csinálnom azt eszembe jutott, hogy van egy freemail -em erre engem is ez a sz@r fogad... Nem is rétem, hogy leeht még freemail amúgy igen sz@r...
2013. júl. 6. 20:12
 6/9 Turismo ***** válasza:
Szerintem régen sem volt a legjobb, mondjuk az akkori citromailt meg az ilyen gagyikat letiporta. Manapság a gmail és a hotmail a legjobb ;) minden támogatja gyors egyszerű
2013. júl. 6. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van az egyik legfontosabb lényegtelen emailfiókomban...

Egyébként át van irányítva gmailre, ott tudom olvasni a régi leveleket. Viszont!

JÚLIUS 4-én 6:02 óta nem is jönnek jönnek be a levelek, szóval azóta már a gmailen sem olvasható semmi. Kérdéses, h késve átjönnek-e majd, vagy minden elvész az éterben... Na nem hivatalos levelek, de azért megnéznék egyet, egyet...

"Szeretünk" freemail...!

2013. júl. 7. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Nektek betölti már????
2013. júl. 9. 09:41
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Új kérdező vagyok. Nekem is ugyanez a problémám lassan egy hete, hogy amikor belépek, egy mappát sem látok, de nekem ezt a hibakódot írta ki:(#02431)Írtam a súgóközpontban a freemail-eseknek, de azóta sem történt változás. G-mailre váltottam, az új leveleket átirányítottam a gmail-es címemre, viszont a régi leveleim is fontosak lennének (amiket nem látok). A kérdésem az lenne, hogy van-e rá mód, hogy átirányítsam a régi leveleimet a gmail-es fiókomba, illetve ha igen, akkor milyen módon? :) Válaszokat előre is köszönöm.
2013. júl. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!