Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a freemail-om?

Miért nem működik a freemail-om?

Figyelt kérdés

Miután belépek, csak a Gépház, meg a Közösségi oldalak elérhető. Azt írja ki, hogy a mappák lekérdezése sikertelen, 30 perc múlva próbáljam meg stb stb. Nagyon idegesítő, hogy már hetek óta ezt csinálja, de csak az enyém, a szüleimé működik. Fontos levelet várok... Nektek is volt ilyen? Hogyan, vagy mikor áll helyre??

Nem kérek olyan válaszokat, hogy miért használom még mindig, szar, váltsak g-mailre..!

2013. júl. 9. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát pedig csak ilyen választ tudunk adni.

Mi honnan tudnánk mi a baj a Freemail-lel? Meg, hogy mikor lesz kijavítva?

Ezt csak a Freemail üzemeltetői tudják. És ha a honlapjukon nem képesek tájékoztatni a felhasználóikat, akkor itt (egy eldugott kérdésre adott válaszban) pláne nem fogják.

A Freemail egy trágya, évek óta. Ha egyszer megkapod végre a fontos leveled, akkor válts másik szolgáltatóra. A te kedvedért nem írom, hogy GMail-re, bár ezt ajánlanám.

2013. júl. 9. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Van g-mailem, az ilyen plusz, csak van a világban. Van egy freemailem, ami idő közben a szüleimé lett, mert oda érkeznek a vaterás meg egyéb vásárlós levelek. Ezzel semmi gond, viszont amit magamnak csináltam, az meg vacakol. Na ez akkor hogy is van?
2013. júl. 9. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy az egyik fiók működik és a másik meg nem, adódhat abból is, hogy két külön gépen/lemezen vannak a hozzájuk tartozó tárhelyek a Freemail alatt futó szerverparkban. Ez még mindig csak tipp. Továbbra is aszondom: Freemail-t tessék bombázni.
2013. júl. 9. 23:26
 4/4 anonim válasza:
nekem is ugyan ez van de nem értem mibaja van..
2013. júl. 10. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!