Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a freemail?...

Varazsveszo kérdése:

Miért nem működik a freemail? (És miért van még, aki használja? )

Figyelt kérdés

Visszatérő jelenség, hogy a freemail-re nehézkes a belépés, egyes funkciók nem működnek.

A napokban ráadásul egyre többször fordul elő, hogy freemail felhasználónak írnék gmailről vagy a szolgáltatóm mailcíméről (helyes és elvileg élő mailcímre, aki ráadásul nemrég írt nekem), de a szerverük csak hibaüzenetet dob vissza.

A másik hasonlóan rosszminőségű szolgáltató a citromail.

Költői kérdés, hogy miért használják még ezeket? Valódi kérdés, hogy gmail felhasználóként mit tegyek, hogy szegény freemail felhasználók is megkapják a leveleim?

Ötletek?

(U.I. Tessék gmailt regisztrálni a régi freemail-t pedig átirányítani az új címre. Ennyi.)

2013. ápr. 30. 23:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem semmi bajom vele, igaz, spamok jönnek, de hol nem? Chrome böngészőt használok.
2013. máj. 1. 00:04
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg nekik hogy próbálják meg a freemail.hu/szimpla -t
2013. máj. 1. 00:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Ugyebár aki a freemailt használja nincs tisztában azzal, hogy nem érkezik meg a leveleinek egy része. (Ő nem kap semmilyen hibaüzenetet, csak az, aki írni próbál neki, mikor a freemail szervere épp úgy dönt, hogy nem fogadja az adott levelet)
2013. máj. 1. 02:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Most is ez van, a Gmail-ról küldött levelek nem mennek át a Freemail-ra, de hibaüzenetet csak a Gmail küld!
2013. máj. 2. 12:27
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Pénisznövelő és más hülye spamok bezzeg jönnek Freemail-ra, minden mennyiségben!
2013. máj. 2. 12:28
 6/15 anonim válasza:
én is most próbáltam gmail-ről küldeni levelet freemail-re, de nem érkezett meg erről kaptam is hibaüzenetet, viszont a szombaton freemail-ről küldött üzenet nem jött meg hozzám és a freemail-es ismerősöm nem kapott hibaüzenetet, nem tudom mi lehet a hiba
2013. máj. 2. 12:47
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ezek szerint a freemailesek üzenetei sem érkeznek meg másokhoz, csak abban az esetben hibaüzenet sincs? (Tehát nem is kapjuk meg a leveleket, amit a freemailesek próbálnak küldeni?)

Már csak annak kéne kiderülnie, hogy a freemail-freemail kapcsolat sem megy :)

2013. máj. 3. 02:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Citromailról átmegy Freemailra.

Freemailról Gmailra átmegy.

Gmailról Freemailra: működik!

Vagyis most már rendben van.

2013. máj. 3. 21:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így is marad!
2013. máj. 4. 02:18
 10/15 anonim válasza:

2014-ben mlg van olyan idióta kai freemailt meg (vic)citromailt használ? Akkor bűnhődjetek! :)

Csakis Gmail, vagy hotmail! Kb 2006ban leselejteztem a freemail címeimet. Nem jön meg a levél, lassú, szar, nem lehet belépni....ha nektek ez még mindig nem indok, hogy váltsatok, akkor ennyi eszetek van. (Gmailhez jár, youtube csatorna és Google+, és Google Drive tárhely is és Andoridos telón fiókként használható)

2014. szept. 11. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!