Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a freemail?...

Varazsveszo kérdése:

Miért nem működik a freemail? (És miért van még, aki használja? )

Figyelt kérdés

Visszatérő jelenség, hogy a freemail-re nehézkes a belépés, egyes funkciók nem működnek.

A napokban ráadásul egyre többször fordul elő, hogy freemail felhasználónak írnék gmailről vagy a szolgáltatóm mailcíméről (helyes és elvileg élő mailcímre, aki ráadásul nemrég írt nekem), de a szerverük csak hibaüzenetet dob vissza.

A másik hasonlóan rosszminőségű szolgáltató a citromail.

Költői kérdés, hogy miért használják még ezeket? Valódi kérdés, hogy gmail felhasználóként mit tegyek, hogy szegény freemail felhasználók is megkapják a leveleim?

Ötletek?

(U.I. Tessék gmailt regisztrálni a régi freemail-t pedig átirányítani az új címre. Ennyi.)

2013. ápr. 30. 23:55
1 2
 11/15 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Érthetetlen hogy még most is 2015-ben (!!!) is vannak olyan tömegek, akik ezt a szennyet használják. Semmi spam szűrés, hol megjön a levél, hol nem, lassú, akadozik, nagyon komolytalan az egész. Gmail sokkal jobb egyszerűbb, gyorsabb, letisztultabbb, logikusabb, mesterségen intelligencia szűri a spamokat, magyar nyelvű (aki nem tudná és azért félne tőle...)

Bár tényleg aki olyan szinten van még most is hogy freemailezik meg is érdemli.

2015. ápr. 3. 16:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem ellopta a Freemail-es postafiókomat a díszes cégük! Mertem írni az Origó fórumára arról, hogy nem kell netadó. Azonnal bosszút álltak. Ingyen se kéne még egyszer ez a pocsék vacak, ahol cenzúra is van.
2015. ápr. 3. 23:30
 13/15 sirangel válasza:
Már 2020-van és a freemail még mindig egy kalap fos... ritka az amikor tényleg működik... már elég régóta elég sok a hibája és már rengetegszer be sem enged...
2020. febr. 11. 16:22
 14/15 anonim válasza:
Én még mindig, 2022-ben is freemail-es vagyok! 2001 óta ugyanaz az email címem, tehát már 21 éve. És marad is.
2022. nov. 3. 19:31
 15/15 anonim válasza:
Hát gratulálok :) most is működik a nagyszerű e-mailed?
2023. ápr. 10. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!