Mit tehetnék? Hogy a megújjult freemail, működjön. Amióta új lett, azóta nem is működik! Bejön minden, de semmit nem lehet megnyitni, , , , , , , , , , ,
Hello! Nekem se működik az egyik fiókom, ugyan ez a problémám. Van egy másik, amit régóta nem használok, azzal be tudtam lépni, és üzenetet is tudtam írni.
Ahova nem tudok belépni, ott már ezt írja ki kb 3 hete:
"A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02431)"
Nekem is ezt csinálja, próbálgatni kell, egyszer be fog jönni.
A freemail egy kalap szart sem ér. Én is ezt használom, mert ezt a címem ismerik és hozzászoktam már a kezeléséhez, de akkor is borzalmas. Rengetegszer hibázik, leáll, napokig nem lehet belépni, eltünteti a leveleket vagy a címeket, nem tudsz megnyitni benne semmit, ha épp olyan kedve van, sokkal kevesebb funkcióval bír, mint pl. a gmail, feltörni is jóval egyszerűbb, borzalmas a biztonsági rendszere. Senkinek sem javasolnám a freemailt. Ha teheted, válts át másikra. A gmail a legjobb, de a freemailnél igazából minden jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!