Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tehetnék? Hogy a megújjult...

Mit tehetnék? Hogy a megújjult freemail, működjön. Amióta új lett, azóta nem is működik! Bejön minden, de semmit nem lehet megnyitni, , , , , , , , , , ,

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
cseréld le a freemailt gmailre leginkább, több okból is.
2013. máj. 14. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
A sokadik panaszt olvasom, nekem rendben működik.
2013. máj. 14. 23:59
 3/6 anonim válasza:

Hello! Nekem se működik az egyik fiókom, ugyan ez a problémám. Van egy másik, amit régóta nem használok, azzal be tudtam lépni, és üzenetet is tudtam írni.

Ahova nem tudok belépni, ott már ezt írja ki kb 3 hete:

"A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02431)"

2013. máj. 15. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinálja, próbálgatni kell, egyszer be fog jönni.

A freemail egy kalap szart sem ér. Én is ezt használom, mert ezt a címem ismerik és hozzászoktam már a kezeléséhez, de akkor is borzalmas. Rengetegszer hibázik, leáll, napokig nem lehet belépni, eltünteti a leveleket vagy a címeket, nem tudsz megnyitni benne semmit, ha épp olyan kedve van, sokkal kevesebb funkcióval bír, mint pl. a gmail, feltörni is jóval egyszerűbb, borzalmas a biztonsági rendszere. Senkinek sem javasolnám a freemailt. Ha teheted, válts át másikra. A gmail a legjobb, de a freemailnél igazából minden jobb.

2013. máj. 15. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egyszer 10 példányban elküldi a leveled, máskor meg egyáltalán nem küldi el. Csomó embernek meg nem engedi, hogy neked írjon, nem küldi el az emailjüket. Illetve nagyobb fájlt sem tudsz küldeni, sokszor megnyitni sem vele.
2013. máj. 15. 20:48
 6/6 anonim válasza:
Én még pár hete visszaállítottam a korábbi nézetet, nekem sokkal jobban tetszik, és nincs is semmi gond vele.
2013. máj. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!