YouTube mikor leszel végre átlátható, és stabil?
Szevasztok!
Én 2009-ben regisztráltam a YouTube -ra.
Normális, alakítható, egyéni varázsolható volt, az ember saját csatornája. Utána érkezett néhány apróbb frissítés, de talán olyan egy éve érkezett egy komolyabb. Picit átalakították az a rendszerét, de a csatornák kinézete, alakíthatósága ugyan úgy megmaradt... (picit a méretek változtak). Nekem tetszett nem volt vele semmi gondom, tényleg csak apróbb külsőségek voltak... meglehetett szokni. Azonban az 1-2 hónapja kötelezővé tett csatorna egyszerűen felháborító. Komolyan egy ekkorára kinőtt cég, megcsinálja, hogy egy ki.b#z*t képet lehet betenni három csodálatos méretre vágva?! Én aki egy kis átlag felhasználó, igenis napokat dolgoztam a csatornával, nem volt kis munka azt szép, igényesre megcsinálni. Ez csupán külsőség, habár egy videomegosztónál az nem az utolsó dolog (lenne). Csupán azt nem értem, hogyha lehet jobb... akkor miért nem az? Konkrétan nem értem, hogy egy frissítéssel, miért rontanak a YouTube -on... vajon mire gondoltak mi jobb az újon a régihez képest? Annyi, hogy mobilon és tv -n is látni lehet egy képet? Ez megért annyit hogy másik 18 dolgot megvonjanak? A Élő közvetítésről nem is beszélve. Régen annyi volt:
Közvetítés indítása... és ment. Nem részletezném, aki tudja tudja, de most örül az ember, ha 4 óra múlva végre rányomhat erre a gombra.
Emberek millióinak a tevékenységeit nehezítik, akadályozzák ezek a dolgok, és ezt a nagy YouTube, vagyis már a Google nem engedhetnék meg maguknak.
Azt kérdezném... hol lehet értesülni a terveikről, nincs egy hivatalos oldal, ahol közzéteszik mondjuk a leggyakoribb kritikákat, vagy az általuk kitalált javításokat, újításokat előbb kidobnák ide, mielőtt véglegesítik, és tovább rontják a rendszert?
Valamint nektek mi a véleményetek erről a pár hónap alatt bekövetkező "pusztulás" -ról, meg úgy az egészről?
Szerintem soha, mert nem ez az érdekük. Változtatni kell mert akkor úgy érzik lemaradnak másokhoz képest. Ha neked nem tetszik, gondolják, te ne használd, majd másik több millió ember igen. Minden a pénzről szól és ez is. A használati statisztikák millió dollárpénzeket érnek és ezek a változások is ezt segítik elő.
De ua. helyzet a gmail új levélírási felületéről is, erőltetik, de használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!