Foxancs kérdése:
Hogyan lehetnének nézettebbek a videóim YouTuben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogyan tudnám a videóimat híresebbé tenni? Gondolkoztam azon, hogy fizetek YouTubera hogy kiemeljék a videómat, de megéri? Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!2013. júl. 6. 12:17
1/5 anonim válasza:
Már miért érné meg? Fizetsz azért, hogy növekedjen egy számláló - és akkor mi lesz? Ha érdektelenek a videóid, akkor ugyanúgy nem fogják nézni 10 másodpercnél tovább, hiába kattintanak rá. Ha meg érdekesek, akkor terjeszteni fogják.
Reklámozd inkább, Facebook, fórumok, videóválaszok - az ingyen van.
3/5 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ha megbántalak vagy ilyesmi, de miért akar mindenki híres lenni a YT-n? Kicsit vicces ahogyan az emberek azt hiszik, hogy ők megbecsültek, tiszteltek ha pár unatkozó kis gyerek megnézi a videóját. És ilyen hozzáállással ( " híres akarok lenni " ), ne is kezdj bele, ugyanis szerintem - és még sokan mások szerint - kicsit szánalmas ez az egész videózás. Amúgy meg nem éri meg pláne pénzt kiadni rá. Akkor erre az egészre azt mondanám, hogy oké, ha egyedi dolgokat is raknál fel. De a gameplay meg, walkthrough, illetve a többi ismert dolog már unalmas. Tipp: Ha azt akarod, hogy sokan nézzenek akkor valószínűleg egy 10 éves korosztály fog nézni.
4/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Nem sértettél meg, csak mondtad a véleményed és van benne vmi! Igazából minecraftos mapokat rakunk fel netre és arról csinunk egy kicsit hülyéskedős videót:)
2013. júl. 13. 21:15
5/5 anonim válasza:
Minecraft? szerintem márkezd lejárni...nem magára a játékra gondolok, énis szeretem meg minden, hanem a youtubes minecraft videók, anyi van hogy már unalmassá válnak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!