Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában boldogok lennének, ha a szobámban lehetnének, vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert napocskasárga a szobám, tetőtéri, és az ablakból pont látszik a napkelte. Ráadásul egy csomó vadállatos poszter van a falon, és még fotel is van!2013. jún. 17. 20:29
1/19 anonim válasza:
hány éves vagy? hol laksz? van barátod? xDD
(én boldog lennék, de nem hiszem hogy a szobád miatt :D)
4/19 anonim válasza:
Kiadod albérletbe vagy miért hirdeted?
5/19 anonim válasza:
baromi jó lenne úgy napfelkeltét nézni h ott fekszel a mellkasomon
6/19 ASOT válasza:
a 9 éves vadállatszerető gyerekek biztos boldogok lennének...
7/19 anonim válasza:
úgy 13-14 éves lehet a kérdező,te mennyi vagy utolsó(mellkasos),22 körül?
8/19 anonim válasza:
Ha van hideg söröd és nézhetném a konföderációs kupát a fotelből, szerintem nem lennék szomorú :)
9/19 anonim válasza:
Niki te vagy az?Én már voltam nálad(a Jani vagyok) és akkor is meg mondtam,hogy jó,de kicsi.És nem lehet benne jól el lenni,még fekve se...Így inkáb nálunk jó lenni,vagy ha nálatok,akkor nem bent a szobádban,hanem csak bent a házban.
10/19 anonim válasza:
Tőlem meg a naplemente látszik. Reggel nálad, este nálam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!