Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs net?

Miért nincs net?

Figyelt kérdés
telepítettem a tl-wr741nd routert de valami oknál fogva még mindig nincsen net. mi lehet a hiba? hol és hogyan kell beállítani további dolgokat?

2013. júl. 6. 11:36
 1/2 anonim válasza:
Ha a leírásban megcsináltál minden beállítást, akkor várnod kell. Én is szívtam vele, kell neki idő mire összeszedi magát. Nekem fél órát kellett várnom mire rájött, hogy neki működnie kell :)
2013. júl. 6. 11:39
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

Egy router -t nem kell telepíteni, csak konfigurálni. A CD is csak konfigurálja a router -t, semmit nem módosít a Windows beállításain, semmilyen fájt vagy driver -t nem telepít.

A konfigurálást meg legjobb webes felületen elvégezni, mivel a CD túl felületes és nem lehet vele kideríteni az esetleges hálózati hibákat.

Próbáld webes felületen keresztül konfigurálni. Itt egy magyar nyelvű leírás róla:

[link]

2013. júl. 6. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!