Telefonon wifire csatlakozás után miért nincs még netem?
Figyelt kérdés
vettünk egy wifis hp nyomtatót és az internetet megosztja. telefonnal csatlakozok rá és ugyanúgy nincs netem.2013. júl. 6. 00:56
1/3 anonim válasza:
Engedélyezd az internethez való hozzáférését a nyomtatónak, szerintem ott lesz a hiba.
2/3 A kérdező kommentje:
és azt hogyan kell csinálni? valamit itt pötyögtettem de 3 perc töltés után ki irta hogy megadott kapcsolat túllépés :/
2013. júl. 6. 01:02
3/3 A kérdező kommentje:
ha rámegyek a wifi beállitásaira azok vannak hogy:
vezeték nélk. ki kapcsolása bekapcsolása (be van)
vezeték nélküli beállitások
és jelentések nyomtatása
szerinted vegyek egy routert az euronics-ba 4 ezerért? és akkor vezeték nélkül lenne csatlakoztatva a nyomtató a géphez is.mert állitolag meg lehet oldani ezt is. de ezek nem nagyon édelek inkább csak az hogy telefonomon gyors internet legyen :D
2013. júl. 6. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!