Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most van netem, vagy nincs netem?

Most van netem, vagy nincs netem?

Figyelt kérdés
elvileg van, letöltés is megy 3000k-val, 20 MBs-t ír ki a mérő is, de ha megy a letöltés, ha nem, ma reggel óta nem jön be semmilyen oldal, homokóra ezerrel, esetleg nagynehezen bejön félig letöltve, szóval csak elszarom a napomat és nem értem. Chrome-ban, de csekkoltam IE-ben is, detto
2013. júl. 1. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Próbáltad már újraindítani a gépet/modemet/routert?

Nem fut semmilyen hálózatot használó program a háttérben? (pl. bittorrent)

G.

2013. júl. 1. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Szóval a letöltés megy csak böngészni nem tudsz? Ebben az esetben a DNS kiszolgálóval lehet a probléma. Állítsd be a Google DNS szerverét ( 8.8.8.8 ) hátha úgy működni fog.
2013. júl. 1. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:
minden újra lett indítva már párszor, a torrent hol fut hol nem, azt csak tesznek indítom alá, hogy hát vanni van net, csak mégse
2013. júl. 1. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Google DNS szerverével lehetnek gondok, egyébként hibátlan Chrome böngészőben is rendkívül lassan töltötte be ma a keresőt, aztán el is tűnt. Kiléptem a böngészőből, lefuttattam a Ccleanert, DNS gyorsitótár hibát jelzett többek között. Sticket levettem, aztán vissza, automatikusan újratelepítette magát, azóta rendben működik. Támadják a DNS szervereket.
2013. júl. 1. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: ESET van a gépemen, nem jelzett virust.
2013. júl. 1. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:

#5: Hogy jön ide a vírus a gépeden?

G.

2013. júl. 1. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbáld ezt, bejön-e a gugli:

[link]

Ha ez bejön, akkor tényleg DNS beállítás probléma.

2013. júl. 1. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy parancsort (cmd) és írd bele: ipconfig /flushdns és nyomj entert. Utána se jó?
2013. júl. 1. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Virus is lassithat, sőt megakadályozhatja a betöltést.
2013. júl. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!