Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon másnak is ott van...

Facebookon másnak is ott van az adatlapján a 9 ember között, akit gyakran néz?

Figyelt kérdés
Oldalt,ott a 9 ember között, ott van nektek,akinek 1nap min. egyszer megnézitek az adatlapját?:)
2013. júl. 2. 19:17
 1/7 anonim válasza:
Ez marhaság.
2013. júl. 2. 19:21
 2/7 anonim válasza:
Nekem az van ott akivel többet beszélek.
2013. júl. 2. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, akinek naponta nézegetem az adatlapját. Olyanok vannak ott, akikkel többet kommunikálok pl chaten, osztok meg neki, írok a falára/ír az enyémre, vagy valamelyik megosztáshoz.
2013. júl. 2. 19:26
 4/7 anonim válasza:
Nekem olyan ember is van ott,akivel egyszer sem váltottam üzenetet,nem likeoltam nála semmit,ő sem nálam,nem osztottunk egymás falán semmit.Szóval ez baromság.Nincsen rá logikus magyarázat kik vannak ott.Véletlenszerű az egész.
2013. júl. 3. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Nálam már kb 1 hónapja ott egy srác,kb 2-szer lájkoltam nála valamit,Őnálam soha...furcsa:D

De viszont nagyon gyakran nézen naponta 2-3szor biztos.

2013. júl. 3. 17:22
 6/7 anonim válasza:
Mindenkinek a maga legtöbbje van ott, nem kell hozzá gyakran csetelni, elég gyakran nézni. De nála nem vagy ott a legtöbb 9-ben, ha Ő nem néz rád gyakran.
2013. júl. 3. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszii:D Nos nekem ott van:D De ha nem nézem annyit kíváncsi vagyok eltűnik-e
2013. júl. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!