Facebookon másnak is ott van az adatlapján a 9 ember között, akit gyakran néz?
Figyelt kérdés
Oldalt,ott a 9 ember között, ott van nektek,akinek 1nap min. egyszer megnézitek az adatlapját?:)2013. júl. 2. 19:17
2/7 anonim válasza:
Nekem az van ott akivel többet beszélek.
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan, akinek naponta nézegetem az adatlapját. Olyanok vannak ott, akikkel többet kommunikálok pl chaten, osztok meg neki, írok a falára/ír az enyémre, vagy valamelyik megosztáshoz.
4/7 anonim válasza:
Nekem olyan ember is van ott,akivel egyszer sem váltottam üzenetet,nem likeoltam nála semmit,ő sem nálam,nem osztottunk egymás falán semmit.Szóval ez baromság.Nincsen rá logikus magyarázat kik vannak ott.Véletlenszerű az egész.
5/7 A kérdező kommentje:
Nálam már kb 1 hónapja ott egy srác,kb 2-szer lájkoltam nála valamit,Őnálam soha...furcsa:D
De viszont nagyon gyakran nézen naponta 2-3szor biztos.
2013. júl. 3. 17:22
6/7 anonim válasza:
Mindenkinek a maga legtöbbje van ott, nem kell hozzá gyakran csetelni, elég gyakran nézni. De nála nem vagy ott a legtöbb 9-ben, ha Ő nem néz rád gyakran.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszii:D Nos nekem ott van:D De ha nem nézem annyit kíváncsi vagyok eltűnik-e
2013. júl. 3. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!