Fastresponse kérdése:
Ha egy "ember" Facebookon szerkesztett (biztos, hogy kamú a kép) egy olyan képet amin vissza ír neki egy külföldi világsztár és én jelentem a képet és eljut az illetékeshez akkor lehet neki probléma?
Figyelt kérdés
Utálom azt a Sz*rházit azért kérdezem,mert akkor jelentem.2013. jún. 22. 07:52
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sose volt ilyen problémám. A közösségi oldalakon a barátaim vannak bejelölve ismerősként, akit meg utálok, az eleve nincs fent nekem, és nem is nézegetem az adatlapját, mert mi a fenéért tenném? Nem is értem, mának ez mért jó, ha azzal idegesíti magát, hogy olyan embereket nézeget, akiket utál.
2/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy ismerősöm? Az egyik ismerősöm meg van jelölve rajta és onnan láttam. Amúgy tegezhetsz. 18/F
2013. jún. 22. 08:36
3/9 anonim válasza:
Hülyeség. Törödj a magad dolgával!
4/9 anonim válasza:
zagyva, amit írtál, ne is haragudj
facebookon ilyesmivel foglalkozni, szánalmas óvodás stílus
5/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
1. Értelmesebb dogokra fordítsd az idődet. Például egy nyelvtankönyv. Vagy csináld meg a házidat, mert e stílust és gondolkodásmódot látva szerintem épphogy középiskolás lehetsz.
2. Ha jelented, sok minden nem fog történni. Sokan kell jelenteni ahhoz, hogy valami érdemleges történjen.
3. Ha utálod, tiltsd le.
6/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha helyesírási hiba van a szövegeimben tudom,hogy a magyar embert nagyon idegesiti ha ilyet lát de csak 4éve élünk Magyarországon és még van csiszolni való a Nyelv tudásomon. De igyekszünk. Amúgy ige. Kozep
2013. jún. 23. 19:45
7/9 A kérdező kommentje:
*Igen középiskolás vagyok.
2013. jún. 23. 19:46
8/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez olyan szinten kimerítené a rágalmazás vagy a becsületsértés fogalmát, hogy akár a Facebook vagy a rendőrök foglalkoznának vele, mert elég piti dolog. Kb. millió fiatal csinál ilyesmit azért a világ körül, hogy menőbb legyen a többiek szemében, és a sztárok is tudják... vannak sokkal durvább rajongóik is, az ilyeneket hagyják kb. a fenébe. Szóval a végén max. téged röhögnek ki, hogy ilyen piti dolgon rugózol.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2013. jún. 25. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!