Lan partin mégse volt minden parti?
LAN partiztunk összesen 5-en de mintha az én gépem nem akarná az autós játékokat..
Az alábbi 2 módon voltam rákapcsolva a hálozatra (gép5)
CoD4-ben nem volt semmi, se lagg, se "nemlátom a szerót" semmi.
GRiD-ben néha talált hálózatot néha nem, ha talált is laggoltam mint a bün (gépem annyiból lehet hibás hogy felmelegedett de hardware-ileg körözi a többi gépet) a többiek semmi ilyet nem tapasztaltak.
DiRT2-ben pedig se LAN hálozatot nem talált se Online hálózatot. (újraraktam 2x-is)
Milehet a gond? elég idegesítö hogy többieknek megy én meg megvárom míg mindenkinek megjön a kedve CoD-hoz..
Nem sok ötletem van. Tűzfalra gondolnék esetleg vírusirtó (nod 32 némelyik játékot nem engedi még lanon sem játszani nem hogy interneten). Próbáltátok úgyis, hogy te csináltad a szervert?
Ha sehogy sem ment esetleg a "Hamachi" nevű programmal megpróbálhatsz hálót csinálni,(itt letudod tesztelni hogy tudod-e a többieket pingelni) több ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!