Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lan partin mégse volt minden...

Lan partin mégse volt minden parti?

Figyelt kérdés

LAN partiztunk összesen 5-en de mintha az én gépem nem akarná az autós játékokat..

Az alábbi 2 módon voltam rákapcsolva a hálozatra (gép5)

[link]

CoD4-ben nem volt semmi, se lagg, se "nemlátom a szerót" semmi.

GRiD-ben néha talált hálózatot néha nem, ha talált is laggoltam mint a bün (gépem annyiból lehet hibás hogy felmelegedett de hardware-ileg körözi a többi gépet) a többiek semmi ilyet nem tapasztaltak.

DiRT2-ben pedig se LAN hálozatot nem talált se Online hálózatot. (újraraktam 2x-is)

Milehet a gond? elég idegesítö hogy többieknek megy én meg megvárom míg mindenkinek megjön a kedve CoD-hoz..

2013. jún. 28. 18:12
 1/1 szacskesz válasza:

Nem sok ötletem van. Tűzfalra gondolnék esetleg vírusirtó (nod 32 némelyik játékot nem engedi még lanon sem játszani nem hogy interneten). Próbáltátok úgyis, hogy te csináltad a szervert?

Ha sehogy sem ment esetleg a "Hamachi" nevű programmal megpróbálhatsz hálót csinálni,(itt letudod tesztelni hogy tudod-e a többieket pingelni) több ötletem nincs.

2013. júl. 8. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!