Az oldalon ki Nvidia és ki AMD párti és miért?
Nvidia párti vagyok
Nvidia GeForce 8800 GTS-em van
Nvidia párti vagyok
Nvidia GeForce 285 GTX
1.)Zöld kéz (Mivel az Nvidiának a zöld a logója és Nvidia párti vagyok)
2.)Piros kéz (Mivel az AMD nek a piros a logója és utálom az AMD-t)
3.)Kék kéz (Mivel egyik helyen sem áll....
Lehet hogy gyárihibás volt,aznVidiák is ugyanúgy tönkremennek.Neked épp akkor ment tönkre..De attól még kifogástalan teljesítményt nyújt az AMD.
Nvidiáról nem tudok nyilatkozni,sose volt még olyanom.
Ez olyan mint az Intel vs AMD.
Aláírom hogy nagyon jó cuccokat gyárt mindkettő,de van akinek ez jön be jobban van akinek az meg amaz.
Az én konfigom AMD-re alapul,de az intel nem szimpatikus.
Talán mert régen egy Cerka D processzorom volt és az miatt eléggé nem szeretem.Lehet,sőt biztos hogy a III.generációs Intelek nagyonjók,de azért az AMD-t se kell feledni mert ők is elég jó cuccokat gyártanak és elég közel állnak az Intelhez.
Én a helyükben ötvözném a két technológiát,egyesíteném az Intel és az AMD-t.
"2.)Piros kéz (Mivel az AMD nek a piros a logója és utálom az AMD-t) "
Csak gratulálni tudok, de legalább rámutattál egyenesen a pontozási rendszer bajára, nem azért értékeled, mert hasznos, hanem azért mennyire szimpatikus. Ez sokat elárul a szellemi szintedről.
"szerintem a honlapjuk is szebb,esztétikusabb és gusztusosabb"
A honlapjuk konkrétan pont le van szarva, az AMD-nél is ugyanúgy könnyen megtalálhatóak a keresett dolgok.
"ugye ott az ageia physx "
A PhysX az elterjedtségéből adódóan sok vizet nem zavar.
"na meg az én kártyám a Direct x 10-es játékokat amelyek még nem igényelnek directx11-et mint például Crysis 3 mind viszi ULTRA grafon 1440x900-as felbontásban"
Ez szép, de a HD4K szériából egy hasonlóan erős kártya ugyanúgy képes lenne erre.
"egyesíteném az Intel és az AMD-t."
Ezt mégis hogyan képzeled? Még a felvásárlás se lehetséges.
A kérdésre válaszolva. AMD mellett vagyok(mind2 téren), most jelenleg egy HD6850-em van tőlük, de a házban még összetudnék kukázni egy MX440-et/7300GT-t/6600GT-t az nV-től.
"azért utálom mert vettem egyet használtan és mit ad Isten 1 hónap garancia után még 2 hetet bírt és tönkre ment "
A seasonic a G széria indulását jó pár hibás modellel indította, még se mondják az egyik legjobb tápgyártóra, hogy szar(amúgy se hiszem, hogy a GPU halt volna meg a kártyádon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!