Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az oldalon ki Nvidia és ki...

Az oldalon ki Nvidia és ki AMD párti és miért?

Figyelt kérdés
és kinek milyen kártyája van ezeken a márkákon belül?
2013. márc. 2. 15:49
1 2
 1/13 anonim válasza:

Nvidia párti vagyok

Nvidia GeForce 8800 GTS-em van

2013. márc. 2. 15:59
 2/13 anonim ***** válasza:
AMD párti vagyok, és AMD HD7770-em van.
2013. márc. 2. 16:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyik oldalon sem állok. Gépben: nVidia 9600GT 512MB GDDR3, netbookban AMD HD 6250
2013. márc. 2. 18:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Nvidia párti vagyok

Nvidia GeForce 285 GTX

1.)Zöld kéz (Mivel az Nvidiának a zöld a logója és Nvidia párti vagyok)

2.)Piros kéz (Mivel az AMD nek a piros a logója és utálom az AMD-t)

3.)Kék kéz (Mivel egyik helyen sem áll....

2013. márc. 2. 22:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért utálod az AMD-t?
2013. márc. 2. 22:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Nyugi nem vagyok mocskos itt már kaptál tőlem egy zöldet azért utálom mert vettem egyet használtan és mit ad Isten 1 hónap garancia után még 2 hetet bírt és tönkre ment mostmeg megvettem használtan ezt a GTX285-öt és még köszönjük jolvagyunk:)
2013. márc. 2. 22:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy gyárihibás volt,aznVidiák is ugyanúgy tönkremennek.Neked épp akkor ment tönkre..De attól még kifogástalan teljesítményt nyújt az AMD.

Nvidiáról nem tudok nyilatkozni,sose volt még olyanom.

2013. márc. 2. 23:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Én már elköteleztem magam az Nvidiánál szerintem a honlapjuk is szebb,esztétikusabb és gusztusosabb....ugye ott az ageia physx na meg az én kártyám a Direct x 10-es játékokat amelyek még nem igényelnek directx11-et mint például Crysis 3 mind viszi ULTRA grafon 1440x900-as felbontásban (mivel csak ennyit tud a monitorom monitorom) viszi nem tudom vinné-e full HD-ban de ez nekem bőven elég most még uj Drivert is adott ki az Nvidia 314.07 én ezt használom....
2013. márc. 2. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint az Intel vs AMD.

Aláírom hogy nagyon jó cuccokat gyárt mindkettő,de van akinek ez jön be jobban van akinek az meg amaz.

Az én konfigom AMD-re alapul,de az intel nem szimpatikus.

Talán mert régen egy Cerka D processzorom volt és az miatt eléggé nem szeretem.Lehet,sőt biztos hogy a III.generációs Intelek nagyonjók,de azért az AMD-t se kell feledni mert ők is elég jó cuccokat gyártanak és elég közel állnak az Intelhez.

Én a helyükben ötvözném a két technológiát,egyesíteném az Intel és az AMD-t.

2013. márc. 3. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:

"2.)Piros kéz (Mivel az AMD nek a piros a logója és utálom az AMD-t) "

Csak gratulálni tudok, de legalább rámutattál egyenesen a pontozási rendszer bajára, nem azért értékeled, mert hasznos, hanem azért mennyire szimpatikus. Ez sokat elárul a szellemi szintedről.

"szerintem a honlapjuk is szebb,esztétikusabb és gusztusosabb"

A honlapjuk konkrétan pont le van szarva, az AMD-nél is ugyanúgy könnyen megtalálhatóak a keresett dolgok.

"ugye ott az ageia physx "

A PhysX az elterjedtségéből adódóan sok vizet nem zavar.

"na meg az én kártyám a Direct x 10-es játékokat amelyek még nem igényelnek directx11-et mint például Crysis 3 mind viszi ULTRA grafon 1440x900-as felbontásban"

Ez szép, de a HD4K szériából egy hasonlóan erős kártya ugyanúgy képes lenne erre.

"egyesíteném az Intel és az AMD-t."

Ezt mégis hogyan képzeled? Még a felvásárlás se lehetséges.

A kérdésre válaszolva. AMD mellett vagyok(mind2 téren), most jelenleg egy HD6850-em van tőlük, de a házban még összetudnék kukázni egy MX440-et/7300GT-t/6600GT-t az nV-től.

"azért utálom mert vettem egyet használtan és mit ad Isten 1 hónap garancia után még 2 hetet bírt és tönkre ment "

A seasonic a G széria indulását jó pár hibás modellel indította, még se mondják az egyik legjobb tápgyártóra, hogy szar(amúgy se hiszem, hogy a GPU halt volna meg a kártyádon).

2013. márc. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!