Hogyan tudnám összekötni a kettöt?
Az a lényeg h van egy laptopom amin egy stickes internet van.A ps3-at szeretném összekötni ugy a gépemmel hogy az internet elérhetö legyen a ps-en!
A kábel fajtája mind1?vagy esetleg kell hozzá valami speckós kábel patch vagy ilyesmi?
Ilyen végű kábel kell : [link]
Ps3-at a géppel kötöd össze,és rácsatlakozol a netre.
Ha van wifi a ps3-ban úgy könnyebb lenne csatlakoznod.
Mást nem tudok mondani mert nekem xbox360-om van.
Ha ki van chippelve /flashelve a géped akkor felejtsd el.
Nincs csippelve se flashelve gyári az egész!
Akkor ezek szerint különösebb dolgom nincs csak összekötni a kettöt és ennyi?akkor most a kábelem lehet a hunyó?
Milyen vezeték sorrendje?
Lan kábellel kell összekötni,és tök mindegy melyik végét dugod a gépbe,vagy a ps3-ba ezután pedig a beállításoknál keresd a wifi-t,és automatikusan állítson be mindent!!!
Ezt nézd meg és így csináld !!!
Én a kábelen belüli vezetékszinekre gondoltam mert tudomásom szerint régebben voltak kimondottan olyan kábelek amikben megvoltak cserélve a szinek nem a végére gondoltam!
Ha lan kábellel összekötöm akkor minek kell a wifibeállítás?A laptopban is van wifi a psben is de a laptoppal nem tudom wifin keresztül csatlakozni a pshez router nélkül vagy igen?
Ha ps3-hoz kaptad a Lan kábelt akkor mindegy melyik vége.
Azért kell wifi beállítás(lásd a videón) mert ki kell választani hogy IP címeket meg ilyen dolgokat,te adod meg vagy automatikusan olvassa le gépről.
Bár úgy jobban járnál ha wifi-vel csatlakozol mert sokkal egyszerűbb. Videó : http://www.youtube.com/watch?v=rtZ756eT1pQ
Így Lan kábel nélkül is lehet,játszanod[Wifi]!
Itt az a baj h nincs routerem tehát nem tudok wifin keresztül csatlakozni a ps-el a netre!Tehát wifi kilöve!
Én egyszerüen annyit szeretnék csak h a laptop ethernet csatlakozójába bedugom a kábelt meg a ps csatlakozójába is és igy szeretném azt elérni h amit a laptop használ sima stickes netet azt meg tudjam osztani a ps-el is!
Nincs semmi extrám csak egy laptop meg egy stick amit össze akarok kötni a psel!
Stick neted meghatározott adatmennyiségű? pl. 2-3 GB?
Mert az mobilinternet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!