Lacii38 kérdése:
Vettem egy samsung 2233rz monitort amin csak egy dvi-d csati van. A szamitogepemen meg csak vga csati van. Hogyan tudom a kettöt összekötni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 18:47
1/3 anonim válasza:
Két megoldás van.
1. Veszel egy olyan kábelt aminek egyik végén dvi-d csatlakozó van, a másik végén pedig vga.
2. Ha van vga kábeled akkor elég egy dvi-d vga átalakítót venned.
2/3 A kérdező kommentje:
De ilyen kabelt nem talalok csak olyat amin dvi-i es vga van olyan van nekem is de azt nem tudom bedugni a monitorba mert a dvi-d csatiba nincsenek analog kis lukak. Álitolag a dvi-d az csak digitlis jelet visz. Azt mondjak hogy sehogy se lehet sak ha kicserelem a videokártyat dvi-sre.
2012. jún. 6. 07:15
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!