S-videó kábellel összekötni a számítógépet?
Elég összevisszán fogalmazol. A lényeg, hogy szeretnéd a tv-vel is összekötni a gépedet?
Ha így van, elsőnek bedugod a tv-be meg a gépbe a kábelt, bekapcsolod a tv-t és átkapcsolsz S-videora.
A gép ekkor fogja érzékelni, hogy van egy üzemkész tv rádugva. Belépsz az nViewba és átrakod clone-ra.
Annyira nincsen össze vissza fogalmazva, a lényegét megértetted, és ha minden igaz akkor ki próbálom hogy jó-e. De a válaszodból ítélve megértetted a kérdésem, nem fogalmazhat mindenki mester fokon valakinek parasztnak is kell lennie :D
Köszi azért a választ.
Arra mondtam csak, hogy egy bővített mondatba leírtad az egészet:)
Ha nem megy, tegyél új drivert, az is be szokott zavarni.
Na a probléma még mindig fent áll, elsőnek is s-video csatorna nincsen a tv. Csak AV-1, AV-2, F-AV, RGB, SVHS (ami tudtommal a videólejátszónak a csatornája)
Minden megvan, bedugom a tv-be a kábelt majd a számítógépbe, majd felismertettem vele a tv-t. Ilyenkor újra indítja magát, majd beállítom clone-ba és semmi, bárhová kapcsolok is semmire sem reagál. A videokártya progit is lefrissítettem már a létező legfrissebbet raktam rá. A kábel az egy s-video ami a gépbe megy és a 3 színes jack dugós ami a tv-be megy bocsi annak nem tudom a nevét. Illetve anyit hozzá tennék még hogy az s-video-hoz van egy kis toldás composit kábellel mert az s-video az pár cm kis fej az egész. Valaki segítsen mi lehet a baj cseréljem le a kábelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!