Könnyű a videó alapján összeszerelni egy számítógépet?
Figyelt kérdés
még soha nem raktam össze de megpróbálnám a vidi alapján. szerintetek sikerülhet?
http://www.youtube.com/watch?v=onc4W78laYY
2011. aug. 17. 21:24
1/26 anonim válasza:
érzék is szükséges, hogy bánj a csavarhúzóval. Egy rossz mozdulat, vagy erőltetés és hoppá megcsusszan... ezzel jó sok vezető eret felsértesz, teljesen tönkretéve az alaplapot. Nem javítható ez a hiba, és garancia sem jár érte, mert egyértelmű, hogy te csináltad.
2/26 anonim válasza:
Ujjal összefogdossa a muki a processzort krémezés előtt... hú, nagyon profi.
3/26 anonim válasza:
Én úgy raktam össze a saját gépemet netről rendelt alkatrészekkel, hogy az alkatrszéek leírását néztem:) így 13 évesen sikerült összerakni egy működő gépet:D
4/26 anonim válasza:
Mondjuk mindent csak egy helyre lehet dugni, szóval ahhoz hülye kell legyél, hogy elrontsd.
5/26 anonim válasza:
Hát...ügyességtől függ. Én bütyköltem a régi gépet is, néha tényleg para hogy úgy kellett rátenni a cuccokat hogy majd eltört.
Új gépeknél sztem vannak elég jó leírások, nekem az alaplaphoz egész könyv volt leírva mit hogy állíts be. Mindazonáltal, új gépnél talán előnyösebb egyes részeit hozzáértőre bízni.
6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
megpróbálkozok vele de amint nem vagyok biztos a dolgomban elmegyek egy szakemberhez. :)
2011. aug. 17. 22:08
7/26 Panda Péter válasza:
egy átlag pc szerelése hülyebiztos, az alkatrészek használati utasításaiban képekkel van illusztrálva lépésről lépésre hogy mit hogy kell összerakni. csak néhány szerszám kell hozzá, egy kis érzék, türelem meg néhány szabad óra (ha igényesen akarsz dolgozni)
8/26 A kérdező kommentje:
minden megvan az igényes munkához. legalábbis még augusztusban de minden bizonnyal 22.-én már meg lesznek az alkatrészek.
2011. aug. 17. 22:21
10/26 anonim válasza:
Az alkatrészeket ki válogatta össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!