Könnyű a videó alapján összeszerelni egy számítógépet?
Figyelt kérdés
még soha nem raktam össze de megpróbálnám a vidi alapján. szerintetek sikerülhet?
http://www.youtube.com/watch?v=onc4W78laYY
2011. aug. 17. 21:24
21/26 anonim válasza:
De ha úgy gondolod, hogy te szereled össze akkor nem kéred az összeszerelést. Így megspórolsz 1.875 Forintot.Viszont az Intel Sandy Bridge procinak a gyári hűtője elég csendes.
22/26 anonim válasza:
Most végülis azért tértél be ide, hogy leírhasd, Intelt vegyen és ne AMD-t. Pfffejjj, de utálom az ilyen majom trollokat.
23/26 anonim válasza:
Már megint egy nem hozzáértő, az Intel Sandy Bridge jobb mint az AMD.Nem, hogy az i5 -ös de még az i3-as is jobb mint az X4 955-ös. Miért adjon ki a kérdező több pénzt egy gyengébb konfigurációért. Meny aludni ahelyett, hogy hülyeséget beszélnél.
24/26 Tudor Vidor válasza:
Bizony, hogy jobb választás az Intel Sandy Bridge processzorok. Még az i3-as, is leveri a AMD Phenom II X4 955 3.20GHz-est.
25/26 anonim válasza:
Egy pillanat tisztelt hozzászólok. Én egy szóval se mondtam, hogy rossz konfiguráció az AMD! Sőt azt írtam, hogy jól összeválogatott konfiguráció. Csak azért állítottam össze egy inteles konfigurációt, mert a kérdezőnek elég kicsi volt a keret az AMD konfigurációhoz. Szerintem bízzuk a választást a kérdezőre, mert mind két konfiguráció jó.
26/26 A kérdező kommentje:
hát most megfogtatok.
2011. aug. 18. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!