Hogyan tudom felgyorsítani a feltöltést YouTuben?
Értelmes választ adtam, nincs ilyen program és nem is létezhet, de akkor kifejtem.
A feltöltés a szolgáltatód által biztosított sebességtől ÉS a Youtube szervereinek a sebességétől függ.
Az esetedben szinte biztos, hogy előbbi a szűk keresztmetszet, vagyis a kérdés átalakítható úgy, hogy "Van-e olyan program amivel megnövelhető az internetem feltöltési sebessége?"
Erre pedig a válasz szintén az, hogy nincs, mivel ezt a szolgáltató központilag szabályozza, amibe Te nem tudsz belenyúlni kintről.
Egy megoldás lehet, egy nagyobb internet csomagra váltás, ahol magasabb a feltöltés.
de ez jó?Speed.net-en nézem a netem itt az eredmény (Mindíg más):
PING:
98ms
Letöltés sebesség:
0.25Mbps
Feltöltés Gyorsaság:
0.23Mbps
Nem, a válasz idő is baromi magas és az értékek rohadt alacsonyak.
Tessék ezt például én most mértem úgy, hogy közben fel és lefelé is töltök, nem keveset.
Manapság legalább 2-5 Mbps az átlag kb letöltésre és 1 körül a feltöltésre, a tied 0.3-at sem éri el.
Nem veszek csomagot! Szerbiában lakom nem Magyarországon!És már rájöttem miért lassú a feltöltés,olyan bu**ó vagyok,megkérdeztem apukámat hogy mennyibe kerülnek a feltöltés csomagok kérdezte hogy mivel vettem a videót,mondtam Fraps-el,És ránevetett :) MOndta és hány MB-tes lett a 35mp videó? Mondom...háááát......
Erre ő:Több száz igaz?Én:Igen
Erre mndta hgy konvertáljam át flv-be a FormatFactoriban :D De azért köszi nektek! ^^
Először is,a feltöltést megoldottam! 10perces vidit feltöltött 5perc alatt mert,át konvertáltam! A netem nekem jó! ÉS NEM CSIGALASSÚ!
Nem érdekel más nete!
de azért köszönöm!
És itt egy újabb kérdés: Hogyan birom Fraps-el venni a teljes képernyőt??? Csak a közepét veszi de eddig rendessen vette,miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!