Kihoztam egy 6gb-os vodafone-os mobilinternetet. Van ehhez valami program vagy megoldás, hogy a feltöltést szabályozzam?
Figyelt kérdés
Mert aztvettem észre hogy amikor nem netezek, akkor is megy az adatforgalmam és mivel nekem nem korlátlan így nemigazán jó hogy feleslegesen mennek lefele tőlem a megabyte-ok.2013. jan. 3. 01:30
1/2 anonim válasza:
"hogy feleslegesen mennek lefele tőlem a megabyte-ok."
Honnan vetted észre?
Lehet egy zombi hálózat része a géped, esetleg valmilyen progi átjárónak használja.
Az is lehet hogy az automatikus frissítés csak teszi a dolgát háttérben, vagy éppen a vírusirtód frissíti az adatbázisát, és meg sorolhatnám...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom. gondoltam énis a frissítésekre, de ha minden igaz kikapcsoltam őket. de lehet nem 100%osan. van ezekre valami program?
2013. jan. 3. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!