Nálam lehet a gond vagy a szolgáltatónál?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem, hogy lassabban töltenek be a youtube videók, vagy akárcsak a facebook. Az utorrent nem tölt fel semmit, pár torrent inaktív is. Ma mértem speedtest-et 2 oldalon is és a feltöltéshez nem tudott kapcsolódni.
Szóval, nálam van a gond, vagy a pr-telecom-nál?
Azon is gondolkodtam, hogy a routeremmel lehet valami, mert pár napja állítottam át az UPNP-t az utorrenthez, hogy tudjak feltölteni, de attól meg pláne, hogy jónak kéne lennie....
2013. jún. 17. 18:27
11/12 A kérdező kommentje:
Eset Smart Security 6-ot használok, a program tűzfalával, de lefuttatom
2013. jún. 17. 20:22
12/12 anonim válasza:
vagy kapcsold ki. és nézd meg az ip beállitásoknál hogy nem e rakta át valami nem automata ipre valami virus .
ezekután egy online virus scant ajánlanák :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!