Ma a Westend tetején meghackelték a telefonomat! Mit csináljak?
Ma kimentem a Westend tetőteraszára, és ahogy megnyitottam a böngészőt, kiírta h "bejelentkezés", de csak ennyi volt ott. Gondoltam csak egy ingyenes WiFi amibe be kell jelentkezni, mint pl a Burger Kingben is kell. Szóval rámentem, és nem is volt semmi baj, de kb 2-3 óra múlva, amikor már rég nem ott voltam kiírta valaki a facebookomra, hogy nincs-e valaki a westend környéként, aztán kommentbe odaírta, hogy akkor jöjjön a tetőteraszra.
Haverom nem lehetett mert egyrészt senki se tudta hogy ott vagyok, másrészt pedig sose lépek be más telefonjától.
Mit csináljak most? Lehet hogy még most is turkál a cuccaim között? Telepítsem újra az egészet, vagy mi legyen? Esetleg volt valakinek hasonló "élménye"?
Jelszó csere. Valószínű a telódon keresztül betudtak lépni az FB fiókodba és addig tudja is használni az illető ameddig nem cserélsz jelszót.
Hallottam már egy hasonlót erről, de nem tudom már hogy pontosan mivolt az.
Este 7 óra körül én is a Westendben voltam, először sokáig nem csatlakozott az egyik Free westendes wifire a tabletem, ERROR-t jelzett, másikat kerestem, azzal működött.
Biztos, hogy komoly gondok voltak ott, hívtak telefonon, a földszinten egy szót sem hallottam.
Milyen adatokat adtál meg ott a "bejelentkezés" résznél?
Remélem nem adtad meg tényleg a jelszavad, mert akkor bizony nem "hackeltek" meg, pusztán sík hülye vagy.
A facebook jelszómat azóta cseréltem, és azóta nem is történt semmi, de én nem tartom kizártnak hogy még tud turkálni a telómban...szerintetek?
(nem adtam meg semmiféle jelszót, csak megjelent egy felirat hogy "bejelentkezés", és ennyi)
Szerintem érdemes a dolgoknak picit utánnanézni, akkor nem kérdeznél / csinálnál hülyeségeket.
A hotspot / bárkimás elkapta az adatokat, de a telefonodba nem nyúlt bele. A jelszócserével mindenképpen megoldottad a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!