Feltörték a facebookom. Hogyan adjam a facebook tudtára, hogy meghackelték, és nem én használom? Hogyan töröltessem, ha nem férek hozzá, mert megváltoztatott mindent, email cimet és jelszót is?
kkkkkkkk válasza:
sziasztok!!Nekem is feltörték a facebookomat tegnap este!!Nem tudom h ki volt!!!Az e.mail fiokomba be tudok lépni de nem kaptam levelet a változtatásrol!!!és nem tudok uj jelszot se igényelni!!Mit csináljak????
Èn részemröl feljelentettem. Nem tudom otthon Magyaro.-n fel lehet e? Itt szerencsére külön csoport foglalkozik a facebook meg a kül. oldalak feltöröivel.
Azt is meg lehet csinálni, h pl. belépsz a barátnöd vagy anyud vagy akárki oldalára, rákeresel saját magadra, és ott lehet "jelentem" " report" , és ott lesz kérdés, hogy miért, és ott lehet elvileg kommunikálni a facebook uzemeltetöivel, hogy ez történt, nem te használod, és töröljék az egészet. vagy valamit csinalnak, visszakaphatod a régi profilod, de nem emlékszem pontosan hogy van. viszont mindenkepp keress ra a profilodra egy masik profilról, és jelentsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!