Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Media Marktban van cat6...

Media Marktban van cat6 gigabit UTP kábel? Mennyibe kerül 10m?

Figyelt kérdés
Westend MM-ben.

2012. okt. 27. 07:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha dupla áron adják sem lehet több 2000Ft-nál

[link]

2012. okt. 27. 08:27
 2/13 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj. Miért szemetelsz bele Emese?
2012. okt. 27. 08:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyértelmű válasz. 2000 ft. Nem érted ?
2012. okt. 27. 09:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért az arcból vissza lehet venni! Itt csak segíteni próbálunk, ingyen, önszántunkból segítünk a másiknak és ezt kapjuk? Azért gondolkozz már el! Világosan meg lett mondva, hogy még ha dupla áron adják sem kéne, hogy több legyen 2 ezer forintnál. Ebben mi a probléma?
2012. okt. 27. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezek után segítsen rajtad a Bábolnai csődör nagyapja az is hátulról.Ha egy irányt mutatok és ezt szemetelésnek veszed akkor vásárolj nyugodtan a MM-ben.Nem vagyok Emese hacsak nemet nem váltok de már ehhez az ujj hóborthoz is öreg vagyok.
2012. okt. 27. 12:23
 6/13 A kérdező kommentje:

Kösz. 8000 és 10000Ft 10m MM-ban. HAMA márkájú. Van noname 3-4000eFt-ért 5m-es.

Köszönő viszonyban nincs a 2000Ft-tal.

Értsetek meg valamit. Pl. kispofa idejár okoskodni a gyk-ra, de nem a kérdésre válaszol ahogy egyikőtök sem.

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy bizonyos kérdésekre NEM TUDOD a választ. Menj tovább. Gyűjtsd a smart pontjaidat más topikban, amire tényleg tudsz válaszolni, ahol tényleg tudsz segíteni.

Itt nem arról van szó hogy arcoskodnék, egyszerűen a sok 10 éves mindenbe beleszól, mert ő mindent tud. De valójában hülyeségeket írkál, mint pl. kispofa meg az első is.

Össze van f0$va ez az oldal minden hülyeséggel pont az ilyen emberkék miatt. Ez a szomorú.

Mindenkinek, aki jóindulatúan segít, köszönöm.

2012. okt. 27. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen.
2012. okt. 27. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Most jöttem rá, nem arcoskodsz te csak bunkó vagy. Ilyen egyszerű. Az meg mért bánt téged, hogy 10 évesek írnak ide? Ha jobban tudja nálad és tud segíteni akkor mért kell itt bunkózni? Media Marktban meg minden kb. 20-szpr olyan drága, ezen meg se lepődök. De ha valami normális boltból rendeled/veszed, akkor normális áron meg is kapod. Szemezgess a linkből. Az meg, hogy próbálunk neked segíteni nem tudom miért fáj annyira. Ez nem egy munkahely nekünk, ahol mindent tudni kell, mi is halandó emberek vagyunk, próbálunk segíteni, erre mi vagyunk a b@rmok! Köszi főnök ez jólesett!
2012. okt. 27. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:

1. Még ha a kérdésre adott válasz, olykor-olykor nem fedi a valóságot, és a hangvétel bántja egyes emberek érzékenységét, attól még az Válasz. Amit kérdezőként illik értékelni, akár pozitívan, akár negatívan.

2. Az itt válaszolók jelentős része, szabadidejét feláldozva válaszolgat tök idegen emberek kérdéseire.

3. A válaszokat nem kötelező megszívlelni, rajtad múlik, hogy elfogadod -e , vagy sem.

4. Nem mindenki a a "Pontgyűjtés" miatt jár ide, hanem nem tudom hallottál már olyanról, hogy önzetlen segítség.

5. Megesik néha, hogy az ember olyanhoz szól hozzá amiben nem éppen járatos. Na és. Ahogy te mondtad: Menj tovább !

6. A fenti gondolatokat, nem sértettségen okán fogalmaztam meg, csupán arra kívántam rávilágítani, a magam módján, hogy emberek vagyunk, és nem kell egymás torkának esni akkor, ha esetleg nem a szánk íze szerinti választ kapjuk. Éppen ellenkezőleg. a negatív kritika is építő jellegű. Mint ahogy számomra is az, amit fentebb leírtál.

2012. okt. 27. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Az hogy a médiaM.-ban lehúznak ne rajtunk töltsd ki az érzelemkitöréseidet.Linkeltem neked a netes áruházak listáját hogy hol mennyibe kerül ha már lusta vagy a Google-t használni.Névvel arcoskodj ugyanis én vállalom azt hogy meg tudjanak különböztetni a többi hozzászóló-tol.

Már megszoktam hogy lepontoznak ilyen pXcsök én nem ezért csinálom.Igen sok jó arc vált meg ettől az oldaltól aki igazán segített ilyen növények földalatti részétől mint te.

2012. okt. 27. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!