Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek csináljak egy...

Szerintetek csináljak egy blogot a képfeltöltésen lévő privát meztelen képekböl?

Figyelt kérdés
Csak mert elképesztö, hogy sokan felteszik a képeiket oda úgy, hogy nem x-elik be, hogy ne legyen publikus...szóval felmegyek bármikor és a publikus galériát megnézem, akkor mindig akadnak intim képek. Lányokról és fiukról egyaránt. Sztem még kiskoruakról is. Ha csinálnék egy blogot a képekböl akkor meg gondolom én lennék a bünös...véletlenül sem a képfeltöltés, hogy ő abból ráadásul pénzt is csinál....:\
2013. máj. 31. 23:39
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

"Ha már egy kép felkerült a netre, azzal azt csinálsz, amit akarsz."

Kivéve, ha az az erotikus jellegű kép kiskorúról készült. Az pedofil tartalmak terjesztésének számít, és letöltendő szabadságvesztéssel büntetik, tökmindegy a kép eredete.

2013. máj. 31. 23:48
 12/36 A kérdező kommentje:
16-17 évesek még böven beférnek a képbe...
2013. máj. 31. 23:49
 13/36 A kérdező kommentje:
mindig vannak ilyen cicis képek, hogy rá van irva az aktuális pasika neve...na onnan aztán nagyon kiderül hogy hány éves a kislány.
2013. máj. 31. 23:49
 14/36 anonim válasza:
58%
én is raktam már föl képet a cicimről de fej nélkül és így nem izgat ha mások is látják vagy pl felrakják valahová mert úgy sem derül ki belőle,hogy ki vagyok.
2013. máj. 31. 23:50
 15/36 A kérdező kommentje:
2013. máj. 31. 23:50
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
inkább menj el tanulni, bár ahhoz kevés az agyad, tanulj ki valami szakmát vagy valamit és dolgozz, ne bohóckodásból keress pénzt. aztán mit csinálsz azzal a pénzzel? veszel autót? és ha kérdezik, honnan volt rá pénz, mit mondasz? "intim képekről blogot csináltam", hú de fel fognak nézni rád! viszont aki megdolgozik a pénzéért, arra felnéznek.
2013. máj. 31. 23:51
 17/36 A kérdező kommentje:
BME Gépész BSc-t végeztem. Akármennyire nem fogjátok elhinni ezt.
2013. máj. 31. 23:52
 18/36 anonim válasza:
Ez akkor is hülyeség, egyszer valakit felismernek vagy magára ismer, és óriási botrány lesz belőle. De felőlem nyomjad.
2013. máj. 31. 23:54
 19/36 A kérdező kommentje:

óriási botrány? Inkább abból legyen botrány, hogy mennyire hülye volt, hogy feltette alapbeállitással a képet, hogy az egész világ lássa...felhasználi feltételek is vannak, csak épp senki se fáradozik elolvasni...

engem is egyszer megmotoztak a teszkóban, mert tul sokat álltam a biztonsági kamera által nem látott helyen véletlenül....és amikor feljelentéssel fenyegetöztem akkor odatolták a bejáratnál lévő szabályzatot amiben le volt irva, hogy aki bemegy a teszkóba azt megmotozhatják....

2013. máj. 31. 23:56
 20/36 anonim válasza:
Senki nem ismer fel senkit, amúgy ha máskor lesz egy világmegváltó pénzszerző ötleted, akkor ne a gyakorin tedd fel a kérdést, hogy szerintetek csináljad-e meg, mert mások lenyúlják:D
2013. máj. 31. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!