Szerintetek csináljak egy blogot a képfeltöltésen lévő privát meztelen képekböl?
Figyelt kérdés
Csak mert elképesztö, hogy sokan felteszik a képeiket oda úgy, hogy nem x-elik be, hogy ne legyen publikus...szóval felmegyek bármikor és a publikus galériát megnézem, akkor mindig akadnak intim képek. Lányokról és fiukról egyaránt. Sztem még kiskoruakról is. Ha csinálnék egy blogot a képekböl akkor meg gondolom én lennék a bünös...véletlenül sem a képfeltöltés, hogy ő abból ráadásul pénzt is csinál....:\2013. máj. 31. 23:39
1/36 anonim válasza:
Mivel nekik nem ez kifejezetten a céljuk,ellentétben veled.
2/36 anonim válasza:
tedd azt... lehet te leszel az uj márk cukkenbakker...
3/36 anonim válasza:
Ja a kiskorúakat tegyed föl, aztán majd meséld el milyen szexelni a dutyiban a kancigányokkal.
4/36 anonim válasza:
Amíg másnak nem okozol kárt, addig szerintem azt csinálsz amit akarsz.
5/36 A kérdező kommentje:
miért okoznék kárt?
2013. máj. 31. 23:43
6/36 anonim válasza:
de sok szabadidőd van : / inkább hasznos időtöltést ajánlok
7/36 A kérdező kommentje:
egy jó blog = passziv bevételi forrás
2013. máj. 31. 23:44
8/36 anonim válasza:
Szerintem sok embernek van 200-300 képe gyakorikérdésekre felrakott mellekről és pinákról
9/36 anonim válasza:
Ha már egy kép felkerült a netre, azzal azt csinálsz, amit akarsz. De , attól még hogy csinálsz egy ilyen blogot, nem fogod megtudni konkrétan ki az a személy akiről a kép készült. Szóval nem sok értelme van.
10/36 A kérdező kommentje:
ja kb:D csak ők buták és erre csapják a répát. Én a pénzköteget szeretném csattingatni inkább.
2013. máj. 31. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!