Ti inkább levelezőprogramot használtok vagy inkább az email szolgáltatónál nézitek meg a leveleteket? És miért?
Az outlook.com ról vélemény- nekem tetszik, letisztult felület, átlátható, gyors, sky drive 7 gigabájt ingyen, testre szabható, egyre gyakrabban használom.
Van a gépemen Windows Live Mail levelezőprogram, szeretem használni, soha nem hagyott cserben, működik mint a svájci óra. Sokan leszólják, ócsárolják, mert Windows termék. Szomorú. Az egyik legjobb kliens. Számomra.
Viszont, 3 gmailes fiókkal rendelkezem, és van a gépemen gmail notifier, ami azonnal jelez, ha emailem érkezik. Nem kell hozzá böngésző megnyitása sem. Amint a gépet bekapcsolom, máris kiabál, hangosan, hogy levelem érkezett,/ több fiókot kezel, így mindig tudom, melyik fiókot nyissam meg, bár én alapból bejelentkezek mindegyikbe, így pillanatok alatt olvashatom is a levelet/. A Windows Live mail kezeli mindegyik fiókomat, így nagyon jó szolgálatot tesz, én szeretem.
ha nem akarod időnként jól megszopatni magad , akkor semmilyen levelező progit ne használj,
-bőven elég az email szolgáltatós felület,és az emberek 90 %-a a Gmail.com-ot tartja erre a legjobbnak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!